6 septembrie 2012

Munca mea

Vârsta jucătorilor. De la 17 ani in sus

Durata: 10 -15 minute

Numărul copiilor . Jocul se joacă cu de la 10 jucători în sus.

Obiective. Perceperea individual si colectiv a modului in care ne vedem munca si locul nostru in organizatia sau locul de munca din care facem parte.

Spaţiul de joacă. in interior sau exterior.

Materiale necesare. coli albe, hartii de flipchart, markere.

Pregătirea jocului. Li se spun jucatorilor regulile de joc cat mai clar.

Cum se joacă "Munca mea". La inceput, timp de 5 minute, fiecare participant va face un desen prin care sa se reprezinte pe ei si locul lor in acea organizatie. Apoi participantii se vor aseza in grupuri mici, de 3- 5 persoane. Pe rand, isi vor prezenta desenele si vor avea loc discutii pe baza lor. Se pot ajuta discutiile in grupurile mici cu ajutorul unor intrebari cum ar fi:
"Cum iti vezi locul tau de  munca?"
"Cum te-ai adaptat?"
"In ultimul timp s-a schimbat ceva, conceptia ta despre aceste aspecte? Cum? De ce?"
"Ce atitudine ai fata de munca ta? Ce atitutide au colegii tai despre munca ta? Ce atitudine au clientii tai despre munca ta?
Spre  final, de la fiecare grupa un reprezentant va aduce la cunostinta participantilor rezultatele si concluziile la care s-a ajuns, finalizandu-se "jocul" cu o concluzie finala.
sursa  yourmemories.ro  munca, munca mea, talentul meu, jocuri de teambuilding, jocuri de cooperare, jocuri de comunicare, jocuri la traininguri, jocuri pentru adulti, jocuri si activitati, jocuri, activitati de teambuiding, jocuri de incredere, jocuri bune,