24 ianuarie 2017

Jocuri la Petreceri Corporate

Daca esti in cautarea unor idei de jocuri la petreceri corporate, ti-am pregatit o lista cu top 10 cele mai apreciate jocuri pentru a realiza o petrecere de firma de care sa isi aduca aminte toata lumea cu drag.

1. Jocuri la petreceri corporate – Spargerea balonului in perechi

Acesta este un joc care se joaca contra timp, pe minute, in perechi. Aveti nevoie doar de baloane si de pofta de ras. Fiecare pereche va trebui sa stranga la piept baloane pana acestea se vor sparge.
Castiga echipa care sparge cele mai multe baloane! De retinut: nu este permisa atingerea baloanelor decat cu corpul!

2. Jocuri la petreceri corporate – Cine sunt eu? (Celebritati)

Un joc deja popular, care trece in continuare testul timpului, „Cine sunt eu?” ofera invitatilor ocazia sa inceapa un eveniment corporate intr-un ton de curiozitate si amuzament.
Scrie pe stickere nume de celebritati sau personaje cunoscute de majoritatea oamenilor. Fiecare va trebui sa isi tina cate un sticker cu un nume pe frunte sau pe spate, iar pe parcursul petrecerii, va trebui sa iti dai seama cine esti in functie de ce spun ceilalti despre tine.
Daca esti nerabdator sa afli, poti pune si tu intrebari la care se poate raspunde doar cu da sau nu. Inca ceva, evita oglinzile, jocul nu trebuie sa isi piarda farmecul!

3. Jocuri la petreceri corporate – Hamburger

Un joc de echipa foarte dinamic si distractiv! Aveti nevoie de doua echipe numeroase si cate un sticker pentru fiecare persoana in parte. Pe fiecare sticker se va nota cate un ingredient dintr-un hamburger, in asa fel incat atunci cand se vor lipi stickerele pe spatele persoanelor, sa fie fiecare ingredient in exemplar dublu.
Echipa castigatoare este acea echipa care reuseste sa se adune cel mai repede sa faca un burger!
Idei de jocuri la evenimente corporate

4. Jocuri la petreceri corporate – Jocul rasului

Cat de bun actor esti? Nu, nu e mima, insa iti va fi greu sa te abtii de la a rade!
Aranjati-va in cerc cu totii. Fiecare jucator va spune cand ii vine randul: „ha ha”, „ho ho” sau „hee hee”. Oricine incepe sa rada va fi scos afara din cerc, iar jocul continua pana cand ramane doar o singura persoana!
Este un joc amuzant, perfect pentru a destinde atmosfera unui eveniment corporate!

5. Jocuri la petreceri corporate – Mimeaza filmul

Noteaza pe biletele numele unor filme cunoscute, apoi amesteca-le intr-o palarie sau un bol. Faceti perechi de cate doua persoane, apoi fiecare pereche va trebui sa extraga cate un biletel.
Aceasta pereche va trebui sa mimeze o scena din acel film, iar toti ceilalti trebuie sa ghiceasca despre ce film e vorba. Cine ghiceste isi ia perechea si extrag urmatorul bilet. Jocul se termina cand s-au extras toate biletele.

6. Jocuri la petreceri corporate – Vanatoarea de poze

Daca vrei un joc de teambuilding la evenimentul tau, atunci s-ar putea sa iti placa acesta. Compune o lista cu cativa itemi care se gasesc in locul unde ai organizat evenimentul corporate. Alege echipe de cate doi si asigura-te ca fiecare echipa are un aparat foto sau un telefon cu camera foto.
Imparte la fiecare echipa lista, iar castigatorii vor fi cei care vor fotografia cele mai multe lucruri de pe acea lista.

7. Jocuri la petreceri corporate – Arca lui Noe

Acest joc este un foarte bun icebreaker. Creeaza doua seturi de carti sau scrie doua seturi de bilete cu animale si imparte-le tuturor celor care participa la petrecerea firmei.
Fiecare persoana trebuie sa isi gaseasca perechea animal fara sa vorbeasca. Poate doar sa mimeze sau sa imite sunetul animalului pana isi gaseste perechea. Continuati jocul pana fiecare s-au regasit!

8. Jocuri la petreceri corporate – Trage funia

Trage funia este un joc destinat in special pentru acele petreceri corporate care se tin afara, sau la cort. Ai nevoie de o funie groasa cu un nod la mijloc. Imparte invitatii in doua grupuri si aseaza-i pe fiecare de cate o parte a funiei.
Obiectivul jocului este ca fiecare echipa sa incerce sa o traga si sa o doboare pe cealalata echipa. Pentru a adauga un plus de adrenalina si distractie acestui joc, aseaza echipele cu funia deasupra unei mini-piscine cu apa!

9. Jocuri la petreceri corporate – Punguta cu dulciuri

Scopul acestui joc este de a sparge gheata si de a-i impulsiona pe angajatii firmei tale sa se cunoasca mai bine. Vei avea nevoie de pungute cu dulciuri si de stickere pentru fiecare persoana.
Pe sticker va scrie fiecare doua lucruri despre el insusi. Un argument trebuie sa fie adevarat, dar neobisnuit, iar celelalt sa fie fals, dar plauzibil. Se formeaza perechi la intamplare si fiecare persoana trebuie sa ghiceasca care dintre cele doua argumente sunt adevarate si care nu. Daca vor avea dreptate vor primi un dulce, daca nu, vor da ei un dulce din punguta.
Cine castiga? Bineinteles, cel care merge acasa cu punguta cea mai plina, asta daca nu le-a mancat deja!

10. Jocuri la petreceri corporate – Jocul tau preferat!

Citind ideile noastre de jocuri, cu siguranta ti-au venit si tie cateva in minte. A zecea idee dintre jocuri la petreceri corporate am lasat-o libera pentru tine. Daca vrei sa impartasesti cu noi ceea ce tie ti se pare un joc pentru o petrecere de firma, te invitam sa descrii jocul tau in sectiunea de comentarii!

sursa http://simba.ro/