3 octombrie 2014

Caricaturistul amator

rsta jucătorilor. De la 12 ani în sus

Durata: 10 -15  minute

Numărul copiilor . Jocul se joacă de la 2  jucători în sus, potrivit pentru grupuri mici 

Obiective: aflarea cat mai multor informatii despre colegi,  de a aduce oamenii impreuna, de a se cunoaste mai bine si de a crea un sentiment real de incredere. relaxare si veselie in echipa si timp agreabil petrecut impreuna. 

Spaţiul de joacăîn interior sau exterior 

Materiale necesare. nu sunt necesare ( doar obtional, hartii albe goale, pixuri si/sau creioane)

Pregătirea jocului Li se prezintă participantilor cum se realizeaza cat mai clar.

Cum se joacă  "Caricaturistul amator".  poate nu toti avem un talent artistic, dar caricaturile sunt nostime, pot fi facute cu usurinta si scot in evidenta modul in care suntem perceputi, uneori exagerat voit si amuzant, de catre cineva.  
Fiecare participant va trebui sa creioneze caricatura unui coleg. Alegerea poate fi facuta aleatoriu sau prin tragere la sorti. La final e momentul sa va distrati copios vazand fiecare opera in parte – poate nici nu stiati ca printre voi se afla un adevarat talent! Fie ca cel mai bun sa castige!

Varianta cu seminte. In una din tabere am realizat tablouri cu portrete. Pe perechi de aceasta data fiecare participant si-a desenat chipul partenerului dupa care a lipit seminte diferite si a creat chipul...Pot deveni mici opere de arta fara sa ne dam seama....

sursa foto ireveiulia.blogspot.com, activitati artistice, jocuri la birou, jocuri de teambuilding, activitati creative, jocuri amuzante, jocuri pentru tineri, jocuri pentru adulţi, jocuri cu pix şi hârtie, jocuri pe perechi, jocuri amuzante, jocuri de tabara, jocuri de creatie, jocuri artistice, jocuri umoristice,