30 octombrie 2014

O EŞARFĂ, UN BĂRBAT ŞI 8 IDEI DE JOCURI

Simplu, dar cu un efect surprinzator - descopera opt scenarii hot pentru care nu ai nevoie decat de un partener si de o esarfa!
1. Reguli de baza
Esarfa nu trebuie sa alunece, trebuie sa fie opaca si, mai ales, comoda. Invita-ti iubitul sa se aseze pe scaun, alege o esarfa lunga de matase, dubleaz-o si apoi leaga-ti iubitul la ochi. Bineinteles, fa asta cat mai senzual posibil, fara sa-l bruschezi sau sa-l strangi prea tare.
2. Body contact
Imaginea unei esarfe intre picioarele tale, alunecand in sus si-n jos va avea un efect "wow" asupra iubitului tau, asa ca profita cat mai mult de acest lucru. O alta varianta: propune-i sa-ti lege esarfa in jurul incheieturilor si apoi sa-ti indice, folosindu-se de celalalt capat, pozitiile in care vrea sa te vada. Puteti apoi schimba rolurile, astfel incat fiecare dintre voi sa primeasca "portia" de dominare.
3. Saruturi reci
Cand atmosfera se incinge, nimic nu poate fi mai excitant decat un cub de gheata topindu-se pe piele. Piseaza cateva cuburi de gheata si pune totul in esarfa, innodand-o la capat. Apoi, plimb-o senzual pe corpul iubitului tau timp de cateva minute. Rezultatul? Dupa acest "tratament", porii vor reactiona mult mai intens la atingeri si/sau saruturi.
4. Nivel: avansat
Fiecare cuplu ar trebui sa incerce, macar o data, tehnica japoneza de "imobilizare". Pentru asta, barbatul trebuie sa renunte temporar la dominare, in favoarea supunerii. In primul rand, roaga-l sa se aseze pe spate, cu mainile pe langa corp, picioarele departate iar genunchii indoiti. Apoi, folosind doua esarfe, leaga-i fiecare incheietura a mainii de glezna de pe aceeasi parte a corpului. Astfel, tensiunea la nivelul pielii va intensifica efectul atingerilor. In plus, factorul psihologic joaca un rol important in astfel de momente, sporind increderea partenerilor.
5. "Marioneta"
Leaga-ti lejer un sal in jurul taliei, ofera-i capatul liber si apoi intoarce-te cu spatele. Ce va face el? Poate te va trage spre el, poate te va lega... nu ai de unde sa stii, tocmai de aceea e atat de incitant acest joc!
6. Impachetarea!
Ia o esarfa de matase (sau un alt material delicat) si leag-o in jurul "barbatiei" lui. Ai gria insa cat de tare o strangi! Daca e confortabila, efectul va fi maxim - atingerea unui astfel de material ii va oferi un orgasm mult mai intens. Bineinteles, in functie de pozitionare, te poti bucura si tu de acest mic truc!
7. Lupta erotica
Pentru acest joc, ai nevoie de o esarfa destul de lunga! Leaga un capat in jurul coapselor tale, iar celalalt - in jurul coapselor lui, pastrand spatiu intre voi. Daca esarfa e prea lunga, o poti innoda in forma de "8". Apoi, provoaca-l la lupta! Cine reuseste sa ajunga primul deasupra celuilalt castiga! Poate ca tie ti se va parea mai mult distractiv decat erotic, insa, in cazul lui, nivelul de testosteron va creste considerabil!
8. Atentie la semnale
Explica-i iubitului tau ca, de acum, va gasi o esarfa rosie in fiecare loc in tu ti-ai dori sa fiti impreuna. In dreptul ferestrei, pe bancheta din spate a masinii... Aceste semnale tacite te vor ajuta nu doar sa obtii ce-ti doresti, ci si sa "condimentezi" viata voastra intima.

sursa e-joy.ro