2 octombrie 2014

Adevar sau minciuna?

rsta jucătorilor. De la 12 ani în sus

Durata: 10 -15  minute

Numărul copiilor . Jocul se joacă de la 2  jucători în sus, potrivit pentru grupuri mici 

Obiective: aflarea cat mai multor informatii despre colegi,  de a aduce oamenii impreuna, de a se cunoaste mai bine si de a crea un sentiment real de incredere. relaxare si veselie in echipa si timp agreabil petrecut impreuna. 

Spaţiul de joacăîn interior sau exterior 

Materiale necesare. nu sunt necesare ( doar obtional, hartii albe goale, pixuri si/sau creioane)

Pregătirea jocului Li se prezintă participantilor cum se realizeaza cat mai clar.

Cum se joacă  "Adevar sau minciuna?". Acest joc are ca scop aflarea cat mai multor informatii despre colegi, printr-o modalitate foarte simpla. Roaga-ti fiecare membru al echipei tale sa scrie pe o coala alba de hartie doua lucruri adevarate despre ei dar si o minciuna. Dupa ce acest lucru a fost infaptuit, fiecare persoana are datoria de a citi propriul text. Ceilalti membrii au dreptul sa voteze care dintre cele trei afirmatii este minciuna si care dintre cele doua reprezinta adevarul.Persoana care a primit cele mai putine voturi pentru minciuna, insemnand ca nu a fost descoperit, va castiga. Desi ideea este simpla si se bazeaza pe un joc, la sfarsit oamenii vor tine minte detaliile scrise de fiecare in parte, astfel ajungand sa se cunoasca mai bine.Nu vei putea ignora nici veselia creata in echipa ta cu aceasta ocazie!

jocuri la birou, jocuri corporate, jocuri de facut inaite de sedinte, jocuri scurte, jocuri de echipa, jocuri amuzante, jocuri pentru colegii de la birou, jocuri in cadrul corporate, jocuri pentru buget mic, jocuri de teambuilding, jocuri pentru adulţi, jocuri la birou, jocuri de cunoaştere, jocuri de autocunoastere