19 ianuarie 2014

10 jocuri si activitati de Valentine's day

1. Puzzle din cuvinte cu tematica de Valentine's day 
Materiale necesare. Puzzle din cuvinte cu tematica de Valentine's day sau un puzzle obijnuit cu aceasta tematica.
Cum se joaca 'Puzzle din cuvinte cu tematica de Valentine's day ".  Ascundeti prin spatiul de joaca cuvintele. La start copiii trebuie sa le gaseasca si sa realizeze puzzle-ul. Puteti ascunde si imagini. Intotdeauna activitatile in care copiii trebuie sa caute sunt foarte interesante si atractive pentru orice varsta.

Pentru baloane surpriza va recomanda Resurse de Petreceri   wat up/telefon 0741020439

2. Intrecere cu puzzle inima. 
Materiale necesare. Cate un puzzle inima pentru fiecare echipa sau concurent.
Cum se joaca "Intrecere cu puzzle inima.". La start, participantii trebuie sa realizeze cat mai repede puzzle -ul. Echipa sau concurentul care finzalizeaza primul puzzle-ul castiga. Se pot implica copiii inaite la creearea puzzle-ului.
sursa imagine party.lovetoknow.com, puzzle cu inima, heart puzzle, jocuri de ziua indragostitilor. activitati de Valentin's Day, jocuri de Valentin's Day, jocuri de ziua indragostitilor, activitati de ziua indragostitilor, fise puzzle, jocuri cu puzzle, jocuri pentru copii de 6 - 9 ani, jocuri de interior, jocuri de petrecere, jocuri cu inimi, inima, inimi , inimi puzzle, puzzle, jocuri cu puzzle 10 jocuri si activitati de Valentine's day

3. Cuvinte din tematica de Valentine's day.
Materiale necesare. hartie si pixuri
Cum se joaca "Cuvinte din tematica de Valentine's day.". Fiecare participant primeste cate o coala de hartie si cate un pix. La start trebuie sa scrie cat mai multe cuvinte din aceasta tematica intr-un timp anume. Cine va scrie cele mai multe cuvinte, castiga.

4. Potrivirea inimilor.
Materiale necesare. hartie colorata si markere.
Cum se joaca "Potrivirea inimilor." Realizati cat mai multe inimi si apoi taiatile in doua. Inaite de a le amesteca numerotati-le. La start copiii trebuie sa gaseasca perechile si sa le potriveasca in functie de numere. Acest joc il puteti face si cu litere, folosind perechi de litere mari si mici.

5. Opreste-te in numele iubirii.
Materiale necesare. un balon sub forma de inima sau o mascota inima, muzica
Cum se joaca "Opreste-te in numele iubirii.". Copiii danseaza in cerc pe muzica pasand de la unul la celalat inima. Cand muzica se opreste cine are inima in mana va iesi afara din joc.

6. Scrisoare de dragoste amuzante.
Materiale necesare. Aveti nevoie de o fisa printabila de felul imaginii de mai jos.
Cum se joaca "Scrisoare de dragoste amuzante."  participantii primesc cate o fisa idee pentru scrisoarea de dragoste. Acestea trebuie sa o completeze cat mai amuzant. La final se vor amuza copios cu totii cand si le vor citi reciproc.
sursa imagine © Classroom Jr.activitati de Valentin's Day, jocuri de Valentin's Day, jocuri de ziua indragostitilor, activitati de ziua indragostitilor, jocuri cu puzzle, jocuri pentru copii de 6 - 9 ani, jocuri de interior, jocuri de petrecere, scrisaore de valentines day, scrisoare de ziua indragostitilor,  be my valentine, activitati de ziua indragostitilor, activitati de creatie, jocuri si activitati la limba engleza
7. Vanatoare de inimi.
Materiale necesare. cat mai multe inimi de diferite culori.
Cum se joaca "Vanatoare de inimi.". Imprastiati inimile prin tot spatiul de joaca. La start participantii trebuie sa adune cate mai multe inimi intr-un anumit timp. La final cine are cele mai multe inimi de aceeasi culoare va castiga.

8. Cupidon spune.
Cum se joaca "Cupidon spune." Un jucator este ales Cupidon. Precum la "Simon spune", copiii trebuie sa faca ceea ce spune Cupidon dar respectand regula importanta de a fi atenti cand se mentioneaza verbul "spune" - doar atunci trebuie sa realizeze actiunea solicitata. Altfel, cei care gresesc ar trebui sa iasa afara din joc.

9. Complimente cu initialele numelor.
Materiale necesare: optional hartie si pix. se fac biletele cu numele fetelor participante si biletele cu numele baietilor.
Cum se joaca "Complimte cu initialele numelor." . Mai intai baietii extrag cate un biletel.  Fiecare se va duce la fata cu numele care l-a extras si ii va face complimente care incep cu numele ei. Apoi fetele vor face acelas lucru. Aceasta activitate poate sa fie una deosebita.

10. Compune o poezie cu inceput dat.
Materiale necesare. cate o fisa cu o poezie inceputa
Cum se joaca "Compune o poezie cu inceput dat.". Participantii primesc cate o fisa cu o poezie inceputa iar ei trebuie sa-si puna imaginatia la contributie pentru a completa poezia. Pot fi create poezii atat de amuzante sau chiar romantice.