26 august 2015

8 jocuri sexi de jucat cu partenerul

Cateva idei de jocuri sexuale sunt bine venite atunci cand apare rutina sau preludiul a disparut. Jocurile sexi au rolul de a mai destinde atmosfera si de a scoate partenerii din rutina.

  1. Bomba cu ceas
Materiale necesare: un ceas.
Cum se joaca "Bomba cu ceas": Alege o perioada de timp – sa zicem 20 de minute (ori poate 10 minute). Indiferent de intervalul ales – nu este permisa penetrarea pana nu trece timpul stabilit.
Motivatie: Cei mai multi dintre membrii cuplurilor ocupate au eliminat aproape in totalitate preludiul. „Bomba cu ceas” va atrage atentia pe timpul pre amor, care era atat de amuzat inainte sa va mutati impreuna. Veti fi surprinsi cat va ajuta lucrurile in dormitor acest joc. Veti deveni creativi. Va veti incinge.

  1. Orbul
Materiale necesare: o esarfa
Cum se joaca "Orbul": Acopera-i ochii iubitului tau/iubitei tale. Condu-l in pat sau intr-un alt loc. Apoi fa tot ce-ti sta in puteri si ravaseste-l – incet, fara mila, intarata-l. Lasa excitatia lui sa te ghideze.
Motivatie: Faptul ca nu poate sa te vada in timpul actului sexual are doua efecte majore: creste incredibil sensibilitatea si vulnerabilitatea psihologica. Si ambele sunt afrodiasiace puternice. Impreuna vor genera o explozie de iubire.
Varianta de joc: El te leaga pe tine la ochi.

  1. Prizonierul
Materiale necesare: doua perechi de catuse, esarfe si, preferabil, pat cu tablie.
Cum se joaca "Prizonierul": El iti leaga incheieturile mainilor si gleznele.
Motivatie: S-ar putea sa fie foarte excitant pentru tine sa fii complet lipsita de putere, sa nu ai niciun fel de responsabilitate pentru ce se intampla, iar el sa iti acorde intreaga lui atentie.
Varianta de joc: Se schimba rolurile
  1. Fata rea
Materiale necesare: O perie de par ori o cravata.
Cum se joaca "Fata rea": Spune-i sotului tau toate lucrurile gresite pe care le-ai facut astazi. Apoi ingenuncheaza in pat. Sotul tau te plesneste la fund cu peria ori cu cravata.
Motivatie: Lovirea usoara nu genereaza durere, ci placere. O mica plezneala creeaza o senzatie care se combina bine cu celelalte sentimente legate de sex. Daca nu ai incercat niciodata, s-ar putea sa ti se para surprinzator de amuzanta.
  1. Scalda in ulei de masaj
Materiale necesare: Un prosop mare ori un cearsaf si o sticla cu ulei ori crema de masaj.
Cum se joaca "Scalda in ulei de masaj": Intindeti prosopul ori cearsaful pe pat dupa care va ungeti reciproc cu uleiul ori crema de masaj. Apoi rostogoliti-va de jur imprejur si vedeti ce se intampla.
Motivatie: Vei fi surprinsa sa observi diferenta pe care putin lubrifiant o face atunci cand te atingi de pielea iubitului tau. Sigur, se va face putina mizerie, insa va merita.
  1. Rasul erotic
Materiale necesare: Foarfece, crema de ras si un aparat de ras.
Cum se joaca "Rasul erotic": Mai intai faci o baie fierbinte, care sa-ti catifeleze pielea si parul. Apoi, el foloseste foarfeca pentru a taia varfurile parului. Trei, intinde-te pe pat, iar specialistul in ras, adica sotul tau, te va da cu crema de ras si incepe sa-si faca treaba. Poate ca, la inceput, s-ar putea sa-ti fie teama, dar vei observa cu cata delicatete manuieste aparatul de ras asa ca frica va disparea rapid.
Motivatie: Exact asa arata si bombele sexy din revistele pentru barbati, iar tu vei fi uimita de cat de bine te vei simti. Multe femei isi dau seama ca zona devine mult mai sensibila daca nu este niciun fir de par acolo.
  1. Joc de carti kinky
Materiale necesare: Un pachet de carti si un cronometru.
Cum se joaca "Joc de carti kinki": Acordati fiecarei culori o semnificatie sexy: inima rosie sa insemne sarut, rombul sa reprezinte un masaj, trefla stimulare manuala si inima neagra – orala. Iar numarul cartii sa fie numarul de secunde cat dureaza fiecare actiune sexy. Apoi, pe rand, fiecare trage cate o carte.
Motivatie: Acest joc excitant este preludiul perfect in urma caruia va veti dori sa aveti parte de si mai multa actiune.

  1. Adevar si provocare in dormitor
Materiale necesare: nu sunt necesare
Cum se joaca "Adevar sau provocare in dormitor": Folositi-va de aceasta oportunitate pentru a afla mai multe, unul despre celalalt si despre cele mai nebunesti fantezii fierbinti.
Motivatie: Potrivit specialistilor in relatiile de cuplu jocul poate fi cu adevarat sexual care va genera o multime de chicote si voie buna.
Sursa: redbookmag.com, http://sfatulparintilor.ro/problemesex/sfaturi-sex