19 ianuarie 2014

Jumatatea de inima

Vârsta jucătorilor. De la 6 ani în sus

Durata: 10 de minute

Numărul copiilor . Jocul se joacă de la 6 jucatori in sus, potrivit pentru grupuri medii si mari

Obiective. jucătorii  se relaxeaza, se destind, isi dezvolta atentia, se distreaza si se amuza. Un joc potrivit pentru spart gheata..

Spaţiul de joacă
în interior sau exterior

Materiale necesare. hartii colorate si foarfece. 

Pregătirea jocului Se creaza niste inimi si apoi se taie in doua cu diferite forme. Li se prezintă jucătorilor regulile de joc cat mai clar.

Cum se joacă "Jumatatea de inima". Acest joc poate fi folosit foarte bine la inceputul unei petreceri in care avem nevoie sa creem perechi sau pur si simplu, pentru a sparge gheata intre participanti. Cand ajung la eveniment acestea primesc cate o jumatate de inima. Pe parcursul petrecerii sau intr-un moment special ales, participantii trebuie sa se deplaseze prin spatiul de joc si sa -si caute jumatatea pentru a completa inima. Dupa ce se gasesc pot sa socializeze, sa se cunoasca mai bine sau sa participe la urmatoarele probe in pereche. 
sursa imagine olhodegatinho.blogspot.com, inima ranita, activitati de Valentin's Day, jocuri de Valentin's Day, jocuri de ziua indragostitilor, ice breaker, startere, jocuri cu hartie, jocuri de petrecere, jocuri pentru tineri, , startere, jocuri pentru tineri, jocuri pentru adolescenti, jocuri la petreceri, jocuri adolecsneti, jocuri la petrecerea de valentine s day, jocuri de dragobete, activitati tineri si adolescenti