1 februarie 2013

Baloane cu provocări

Vârsta jucătorilor. De la 6 ani in sus

Durata: 15  de minute

Numărul copiilor . Jocul se joacă cu de la 2 jucători în sus, in grup mic sau mare

Obiective. încurajarea exprimarii in public, a comunicarii intre participanti, distractia participantilor

Spaţiul de joacă. in interior sau exterior

Materiale necesare. baloane colorate din latex umflate si umplute cu biletele cu provocari. un scaun rezistent.                    

Pregătirea jocului. Li se spun jucatorilor regulile de joc cat mai clar. Animatorul face câteva biletele cu provocari distractive in functie de varsta participantilor  si cat de bine se cunosc acestea. Le introduce in baloane. (exemple de provocari : sa sara ca mingea, să faca precum un urangutan, să spună un banc, să danseze ca o balerină, să meargă undeva şi să numere ceva, să scrie numele cu fundul pe perete, să bea un pahar de apă pe neresuflate, să mănânce o felie mare de tort, să adune câteva pietricele, să danseze waka waka, să fredoneze ceva, etc.)

Cum se joacă "Baloane cu provocări". Fiecare jucător va primi cel puţin un balon umflat. Pe rând, vor trebui să spargă balonul  cu fundul asezându-se pe scaun deasupra lui, să descopere ce se ascunde în balon şi să pună în aplicare provocarea. Au voie doar la un singur refuz.
imagine de pe www.tealandlime.com,  baloane, baloane cu surprize, surprice ballons, jocuri cu baloane, baloane pt petreceri, activitati cu baloane, distractie cu baloane, baloane cu provocari, baloane colorate, idei de jocuri cu baloane, jocuri de petrecere, activitati de petrecere, jocuri cu provocari, jocuri cu pedepse, jocuri distraczive, jocuri pentru toate varstele, jocuri de interior si exterior, jocuri pentru adolescenti, jocuri pe muzica,