1 februarie 2013

Baloane cu mesaj

Vârsta jucătorilor. De la 9 ani in sus

Durata: 15  de minute

Numărul copiilor . Jocul se joacă cu de la 2 jucători în sus, in grup mic sau mare

Obiective. încurajarea exprimarii sentimentelor, a comunicarii intre participanti, distractia participantilor

Spaţiul de joacă. in interior sau exterior

Materiale necesare. baloane colorate din latex umflate si  biletele goale + cateva markere sau pixuri. Obtional, heliu si panglici.               

Pregătirea jocului. Li se spun jucatorilor regulile de joc cat mai clar. 

Cum se joacă "Baloane cu mesaj". Fiecare participant primeste cel putin un biletel si ceva de scris, plus cate un balon. Acestea sunt incurajati sa  scrie ceea ce simt pe biletel fata de cineva din grup, dupa care sa introduca biletelul in balon si sa-l umfle. La final fie isi dau reciproc baloane, jucatorii le sparg si afla mesajele, fie le duc acasa si descopera fiecare in intimitate mesajele. 

imagine de pe detaliidenunta.blogspot.com, baloane, baloane albe, baloane de nunta, baloane de botez, copii cu baloane, white balloons, jocuri cu baloane, activitati cu baloane, baloane cu mesaj, mesaje in balon, baloane cu heliu, baloane in zbor, baoane la petreceri, baloane de petrecere, idei de activitati cu baloane

mesaje pentru "iubiri platonice de Valentine " s Day sau Dragobete. In liceu de exemplu, cei care au sentimente pentru cineva dar le este greu sa si le exprime pot alege aceasta forma de a da un semnal cu aceata ocazie. 

mesaje in balon la botezul unui prunc mic. La un momentdat in timpul petrecerii, invitatii care doresc pot sa scrie un mesaj micutului botezat, sa-l introduca in balon iar acestea pot sa fie umplute cu heliu si sa li se dea drumul in vazduh. va fi un moment deosebit.

mesaj in balon pentru un decedat. La un momentdat in timpul petrecerii, invitatii care doresc pot sa scrie un mesaj pentru raposat, sa-l introduca in balon iar acestea pot sa fie umplute cu heliu si sa li se dea drumul in vazduh pentru ultimadata....

mesaj simbolic de a ne scapa de griji sau  ganduri care ne apasa. Putem scrie pe biletele aceste ganduri, sa le introducem in baloane cu heliu si sa le dam drumul in vazduh, usurandu-ne simbolic de ele.