3 august 2012

Clopotei de vant din nasturi


Vârsta jucătorilor. De la 5 ani în sus

Durata: 30 minute 

Numărul jucătorilor . Jocul se joacă cu de la 1 jucător în sus.

Obiective. dezvoltarea abilitatilor artistice, atenţiei, invatarea culorilor si a formelor.

Spaţiul. în interior sau exterior

Materiale nececesare. nasturi de diferite marimi si culori cu gauri (daca se poate, mai mari), ata groasa, cordelina sau ata de pescuit, un carton sau o bucata de lemn moale.

Pregătirea jocului.  Li se spun jucătorilor regulile de joc.
  
Cum se joacă  " Clopotei de vant din nasturi”. Mai intai ne pregatim suportul pe care vor atarna "clopoteii". Apoi vom insira pe ata mai multi nasturi in functie de marimea pe care dorim sa o avem. Apoi vom aplica la suport   fiecare sir de nasturi. Si, iata, vom avea gata clopoteii...Ii putem folosi ca si decor in camera sau pe balcon.

 clopotei, clopotei de vant, clopotei feng shui,  sursa foto facebook,  clopotei din nasturi, lucru manual, activitati copii, artivitati manuale copii, activitati de lucru manual, educatie plastica, arta copii, hand made, jocuri pentru copii, jucarii copii, idei de activitati pentru copii, clopoti feng shui,  Feng shui - clopotei de vant, nasturi, nasturi colorati, jocuri cu nasturi, jocuri cu ate, activitati copii in interior, jocuri copii in casa, jocuri iarna, activitati iarna, idei de activitati copii in interior, jocuri pentru fete, jocuri de lucru manual, jocuri pentru adolescenti, jocuri de creatie, jocuri creative, jocuri ingenioase, jocuri frumoase, jocuri de abilitati, jocuri cu materiale reciclate,