29 noiembrie 2011

Întrecerea cadourilor de CrăciunDe ce împachetatul cadourilor de Crăciun să fie o corvoadă?. Mai bine să transformă acest lucru în distracţie.

cadouri de craciun, jocuri copii,imagine de pe beverleyguardian.co.uk, jocuri pentru copii, jocuri educative pentru copii, intreceri pentru copii, concursuri copii, idei de activitati pentru copii, jocuri stimulare creier copii, jocuri statice, ex joc distractiv prescolari, jocuri de interior pentru copii, activitati copii, activitati de craciun, activitati copii de craciun, activitati parinti si copii, cadouri copii, jocuri cu cadouri
Vârsta jucătorilor. De la 3 ani în sus

Durata: 10 -30 de minute

Numărul copiilor . Jocul se joacă cu de la 4 jucători în sus, cu cât sunt mai mulţi, cu atât mai bine.

Obiective. jucătorii comunică, îşi exprimă sentimente, se apropii unii de ceilalţi, socializează şi se distrează.

Spaţiul de joacă
în interior 

Materiale necesare. 
Aveţi nevoie de o mulţime de hârtii, hartii creponate, lipici sau scoch, foarfece, poate eşarfe sau panglici. De ce nu, pungi de cadouri, cutii, etc.

Pregătirea jocului Li se prezintă jucătorilor regulile de joc.

Cum se joacă "Întrecerea cadourilor de Crăciun".

Varianta Împachetează cadoul. Jucătorii sunt grupaţi pe echipe. La start, li se dau diferite materiale. Fiecare echipă trebuie să împacheteze cadoul. Primul jucător începe, lipeşte. Al doilea din echipă continuă. Urmeză al treilea…şi tot aşa, până când avem un codou pregătit. Câştigă echipa care a terminat prima, dar care a  respectat şi curăţenia…

Varianta Ce se ascunde în cadou.  Pentru copiii mai mici pentru care folosirea forfeclor ar fi riscantă, mai bine să desfacă cadourile decât să le împacheteze.

Mai puteţi juca