8 iulie 2011

5 jocuri de nuntă

Nuntile sunt evenimente pline de sentimente si seriozitate - dar la petrecearea nuntii nu ar strica niste jocuri. Incearca urmatoarele jocuri pentru a-ti distra invitatii la petrecerea de nunta.

Test despre miri

In timp ce invitatii stau la masa si asteapta sa vina mancarea le poti da o foaie cu cateva intrebari despre miri (intrebari amuzante, serioase sau chiar mai picante).
Cere-i DJ-ului sa aleaga unul dintre invitati care sa raspunda la prima intrebare. Daca a raspuns corect acesta va alege urmatorul invitat care sa raspunda la o alta intrebare.

Numarul corect pentru buchetul miresei

In loc de aruncatul buchetului pune un borcan cu bile in culorile decorului de nunta. Fa un anunt prin care sa spui ca fiecare femeie nemaritata trebuie sa ghiceasca cate bile sunt in borcan. Invitatele trebuie sa scrie numarul pe cardul de escorta. Cere-i domnisoarei de onoare sa stranga toate cartonasele, iar cea care care ghicestenumarul primeste buchetul de mireasa.

 Scaunele muzicale

Joaca acest joc in varianta clasica - Dj-ul pune o melodie, apoi o opreste dintr-o data. Invitatii trebuie sa gaseasca repede un loc. Fiecare masa trebuie sa aiba cu un scaun mai putin. In asa fel dupa fiecare runda o persoana nu va mai avea loc la masa. Atunci cand mai ramane doar o persoana aceasta castiga decoratiunea de pe centrul mesei.

 Maini romane si degete rusesti

Mireasa este legata la ochi in timp ce cavalerul de onoare pune 3 mici agrafe pe mire. Acestea trebuie sa fie greu de gasit si pusa in locuri precum pe sireturile mirelui sau in parul acestuia. Mireasa trebuie sa gaseasca fiecare agrafa cu mainile ei. Pentru a face jocul mai interactiv cere-le invitatilor sa spuna cald sau rece in functie de cat de aproape este mireasa de a gasi agrafele.

Cautarea comorii

La acest joc e nevoie de un voluntar de la fiecare masa. Ascunde cateva obiecte in diferite locuri in restaurant. Dj-ul sau maestrul de ceremonie spune care este obiectul care trebuie cautat si voluntarii de la mese merg sa-l caute. Acesta lucru chiar este amuzanta mai ales ca invitatii vor fi nevoiti sa se bage pe sub mese sau vor fugi prin restaurant in cautarea obiectului.

sursa text