25 februarie 2011

9 lucruri pe care le poti face cu un buchet de trandafiri de Dragobete









Trandafirii sunt in topul preferintelor oamenilor din intreaga lume in materie de flori. Cu ajutorul unui buchet de trandafiri poti aduce romantism in relatia ta, transformand o zi oarecare intr-una deosebita. Iata ce poti face cu un buchet de trandafiri de Dragobete sau ori de cate ori vrei sa-I arati persoanei de langa tine ca e speciala:

1 Surprinde-ti iubita trimitandu-i un buchet de trandafiri insotit de un biletel intr-o zi oarecare, cand se asteapta mai putin ca tu sa faci un asemena gest.

2 Alege mai multi trandafiri colorati pe care sa-i amplasezi in diferite locuri din casa, alaturi de cate un biletel pentru iubita ta.

Pe fiecare biletel poti scrie ce iti place la ea.

3 Daca mergi sa-ti iei partenerul de la serviciu cu masina, aseaza-i un trandafir pe scaunul pasagerului.

Acesta va fi surprins in mod placut insa surpriza va fi mai mare cand, ajunsi acasa, va gasi restul trandafirilor din buchet.

4
Strecoara un tradafir artificial printre cei naturali si scrie un biletel de tipul: “Te voi iubi pana cand se va ofili si ultimul trandafir”.

5 De asemenea, poti opta pentru un buchet format din doi trandafiri albi si restul rosii, pe care sa-l daruiesti alaturi de un bilet de tipul: “Nu vei fi niciodata singur (a)”.

6 Imbraca-ti patul intr-o lenjerie alba si aseaza peste el petale de trandafiri rosii. Aprinde lumanarele parfumate, pune muzica si bucura-te de o seara romantica.

7
Cumpara un jurnal, scrie in el toate momentele frumoase petrecute alaturi de persoana iubita si ofera-l apoi acesteia drept cadou, alaturi de un buchet de trandafiri.

8
Pune trandafirii la uscat si transforma-I apoi in aranjamente de tip “potpourri”. Ulterior, poti stropi petalele cu cateva picaturi de ulei parfumat.

9 De asemenea, poti decora masa, pentru cina de Dragobete, cu ajutorul petalelor de trandafiri proaspete sau uscate.

de pe acasa.ro