11 septembrie 2017

Pictura pe castane, pietre, ghinzi, frunze

Toamna ne inbie la ateliere de pictura. Avem la dispozitie o multime de obiecte din natura pe care sa le adunam si sa le pictam in voie.


Vârsta jucătorilor. De la 3 ani în sus

Numărul copiilor . Jocul se joacă cu de la 1 jucători în sus. Activitate potrivita pentru grupuri mici

Obiective. participantii isi dezvolta abilitati artistice, isi dezvolta spirutul creativ si isi dezvolta imaginatia si creativitatea

Spaţiul de joacăîn interior sau exterior

Materiale necesare. castane, pietre, ghinzi, frunze, lemne, coji uscate de copac. vopsele si pensule. recipiente cu apa, servetele umede sau uscate. 

Pregătirea joculuiPregatim materialele. Le explicam participantior cum se va desfasura activitatea.

Cum pictam pe castane, pietre, ghinzi, frunze. Participantii sunt incurajati sa adune de afara sau din parc castane, pietre, ghinzi, frunze, crengute, etc. fara sa sufere mediul in vre-o forma. Primesc la indemana vopsele, pensule, pahare cu apa si sunt inconjurati sa le picteze in voie sau la o tematica anume. Apoi facem o expozitie si admiram operele de arta.

activitati copii toamna, activitati de toamna, activitati prescolari, sursa poza http://loredanaionescu.ro, jocuri cu frunze, jocuri de interior şi exterior, lucru manual, jocuri pentru copii de 3 - 6 ani, jocuri pentru copii de 6 - 9 ani, crafturi de toamna, jocuri in tabara cu frunze, activitati cu frunze, ateliere de creatie cu frunze, crafturi cu frunze, activitati de gradinita, activitati de petrecere toamna, pictura toamna, pictura pe castane, pictura pe pietre, pictura pe ghinzi, ateliere de pictura, crafturi cu pictura, pictura toamna, activitati de toamna cu copiii, pictura, pictura pe pietre, jocuri cu pietre, activitati copii toamna, activitati de toamna, jocuri de toamnă, activitati prescolari, activitati creative, jocuri cu elemente din natura, land art, jocuri pentru copii de 3 - 6 ani, jocuri de interior şi exterior, ateliere de creatie,