9 ianuarie 2015

Colajul cu dorinte

Gandeste-te la tot ce ti-ai dorit sa faci vreodata. Lasa-ti imaginatia sa zburde, nu te auto-cenzura si nu te limita la asa-zisele activitati “serioase”. Scrie in continuare, fara sa iti faci griji sau macar sa te gandesti cum vei putea realiza toate astea. Scopul exercitiului este sa constientizezi felul in care te simti atunci cand iti asculti inima.
Acum priveste lista de visuri si dorinte pe care ai scris-o.
Odata ce ai stabilit care sunt cele mai importante 5 visuri pentru tine, e timpul sa te dedici fiecaruia. O modalitate de a ramane conectat in permanenta cu aspiratiile tale este sa creezi un PANOU sau un album al viziunii care sa includa toate telurile tale.
Un astfel de panou - poate fi realizat pe o coala A3 - este un colaj de imagini, fotografii, citate, angajamente, post-it-uri, tot ceea ce crezi tu ca reflecta lucrurile pe care ti le doresti. Poti folosi reviste, fotografii, brosuri turistice, amintiri, bucati de hartie pe care ti-ai scris vreodata cu pixul sau markerul.
De exemplu, daca iti doresti un anume job, alege o poza cu o persoana de succes ce activeaza in domeniul respectiv, daca iti doresti o masina noua - alege o imagine superba cu marca respectiva, daca visezi la o calatorie la Venezia, lipeste o imagine feerica si plina de romantism etc.
Aceasta este o ocazie pentru a-ti lasa imaginatia sa zburde. Vor iesi la suprafata noi idealuri.Panoul viziunii este intruchiparea declaratiei tale de intentii. Te va ajuta de asemenea sa vizualizezi rezultatul concret al efortului tau, in timp ce tu actionezi zilnic pentru realizarea acestor visuri.
Dupa ce l-ai realizat, tine-l la vedere - contactul vizual cu imaginea finala a visurilor tale te va mentine motivat, hotarat si perseverent in drumul spre atingerea succesului.
Te invit sa imi spui ce parere ai despre acest exercitiu si cat de eficient consideri ca va fi pentru tine!
Te rog sa dai SHARE daca ti se pare interesant si consideri ca ar fi util pentru cat mai multe persoane sa cunoasca acest important instrument, cu impact la nivel mental, in drumul spre succes.
Multumesc.
sursa Coaching Dezvoltare Personala - Arta succesului

colaj cu dorinte, colaj de poze, planuri de viitor, planuri personale, panou cu dorinte, album cu dorinte, planuri pe anul..., ce imi doresc, idei si planuri, planuri de viitor, succese, atingerea succesului, exercitiu de autocunoastere, exercitiu cu planuri de viitor, exercitii de imaginati, lista cu vise, motivatii, motive de a trai, lista cu motive de munca, lista cu planuri de viitor, dorinte de viitor, cum ma vad in viitor, ce planuiesc pentru anul care urmeaza, planuri pentru drumul spre viitor, calatorii, joburi, succes, afacere, casam bani, masina, familie,prieteni, planuri pentru viitorul apropiat, planuri pentru viitorul indepartat, planuri pentru noi doi, colaj cu dorinte