6 aprilie 2014

Decor cu flori

rsta jucătorilor. De la 6 ani în sus

Durata: 15 - 30 de minute

Numărul copiilor . Jocul se joacă de la 1 jucatori in sus, potrivit pentru grupuri mici 

Obiective: dezvoltarea creativitatii, a dexteritatii, dezvoltarea rabdarii si a dragostei pentru frumos

Spaţiul de joacăîn interior sau exterior

Materiale necesare. hartie colorata, creioane, foarfece, lipici, farfurii de plastic sau carton de unica folosinta, ata sau snur, capsator cu capse.

Pregătirea jocului Li se prezintă participantilor cum se realizeaza cat mai clar.

Cum se face " Decor cu flori".  Pentru inceput se fac contururi de flori mici pe diferite coli de hartie colorata. Se decupeaza cu grija si se lipesc pentru a fi cat mai diferite. Se iau doua farfurii de unica folosinta si se lipesc una de cealalta fie cu lipici, fie cu capsatorul.  Apoi se lipesc pe rand, fiecare floare pe farfurii, acestea fiind folosite ca si suport.  Daca dorim ii putem aplica un snur ca sa le atarnam ca si decor cu flori. Sunt bune si ca si cadouri pentru cei dragi.
crafturi, crafturi de primavara, activitati de primavara, crafturi de vara, activitati vara, lucru manual, ateliere de creatie, activitati prescolari, activitati pentru copii, activitati educative, lucru manual copii, crafturi pentru tineri, activitati artistice, lucru manul tineri, decoratiuni cu flori, decoratiuni de primvara, idei decor primvara, idei decor cu flori, idei decor vara