6 ianuarie 2014

Mingle, Mingle! sau Amestecati-va, amestecati-va!

Vârsta jucătorilor. De la 6 ani în sus

Durata: 10 de minute

Numărul copiilor . Jocul se joacă de la 5 jucatori in sus, potrivit pentru grupuri medii si mari

Obiective. jucătorii  se relaxeaza, se destind, isi dezvolta atentia, se distreaza si se amuza dar invata si sa stea seriosi.

Spaţiul de joacă
în interior sau exterior

Materiale necesare. 
Nu sunt necesare.

Pregătirea jocului Li se prezintă jucătorilor regulile de joc cat mai clar.

Cum se joacă "Mingle, Mingle! sau Amestecati-va, amestecati-va!". Pentru animatorul le spune jucatorilor "Mingle, Minglel"  timp in care ceilalti participanti se plimba prin spatiul de joaca pana cand un jucator dinaite ales sau animatorul va spune o  caracteristica in forma in care jucatorii trebuie sa se opreasca si sa se grupeze: doua urechi, trei picioare drepte, patru nasuri, trei funduri, etc. Jucatorii trebuie sa se grupeze rapid cum spune animatorul. Cine ramane fara pereche iasa afara din joc sau primeste o pedeapsa/provocare.

Varianta de joc. Cand li se spune sa se opreasca jucatorii se pot grupa sa formeze:

  • pod: cate doi tinandu-se de mana
  • cuib cu pasare: cate trei, doi formeaza cuibul, al treilea este pasarica,
  • masa: cate patru stand ca la masa;
  • caiac: cate 5, in sir indian mimand ca vaslasesc
icebreaker, idei pentru adolescenti, jocuri de interior şi exterior, imagine de pe mocojamaica.blogspot.com, jocuri de petrecere, jocuri distractive, jocuri fără materiale necesare, jocuri pentru grupuri mari, jocuri pentru tineri, icebreaker ideas for teens, indoor and outdoor games, party games, fun games, games without the necessary materials, games for large groups, games for young people,ледокол идеи для подростков, крытый и открытый игр, настольные игры, веселые игры, игры без необходимых материалов, игр для больших групп, игры для молодежи,破冰船的想法的青少年,室内和户外游戏,聚会游戏,有趣的游戏,没有必要的材料,游戏的大群体,游戏对青少年的游戏,