18 octombrie 2013

Ha,ha,ha!

 Vârsta jucătorilor. De la 6 ani in sus

Durata: 10 -15  minute

Numărul copiilor . Jocul se joacă cu de la 5 jucatori in sus. Este un joc potrivit si pentru un grup mai mare de jucatori.

Obiective.
 Amuzament, Dezvolta atentia.  Incurajeaza apropierea si interactiunea dintre jucatori

Spaţiul de joacă. în interior sau exterior. Avem nevoie de un spatiu pe care sa putem sa ne asezam pe jos.

 Materiale necesare.  Nu sunt necesare.

Pregătirea jocului. Le spunem participantilor regulile de joc cat mai clar.
icebreaker, startere, jocuri de spart gheaţa sau energizante, jocuri de interior şi exterior, jocuri calme, jocuri pentru adolescenţi, jocuri pentru tineri, jocuri la traininguri şi cursuri, jocuri fără materiale necesare,jocuri outdoor, jocuri pentru adolescenti, jocuri super, idei de jocuri, jocuri de tabara, jocuri de teambuilding, jocuri de ras

Cum se joaca " Ha-ha-ha! ". Acesta este un joc foarte distractiv, contagios. Jucatorul 1 sta pe spate si îsi pune capul pe burta jucatorului 2. Jucatorul numarul 2 îsi va pune capul pe burta jucatorului 3 si asa mai departe. Jucatorii trebuie sa sfârseasca prin a fi asezati pe spate, în formatie de zig zag. Dupa ce s-au asezat va incepe jocul. Prima persoana va striga "Ha!" si urmatoarea persoana va raspunde cu "ha ha!". Al treilea jucator continua cu "ha, ha, ha!"  . Fiecare jucator va mai adauga un “ha” si tot asa. În curând toata lumea îsi va pierde controlul si va începe sa râda isteric.