9 octombrie 2013

Craft de toamna- creaturi din padure

Vârsta jucătorilor. De la 4 ani in sus

Durata: 10 - 20 de minute

Numărul copiilor . Jocul se joacă cu de la 1  jucator in sus. 

Obiective. dezvoltarea  creativitatii si imaginatiei, insusirea cunostintelor despre anotimpul toamna

Spaţiul de joacă. în interior sau exterior, la masa

Materiale necesare. tuburi de carton de la hartia igienica, nasturi, pietricele, ochisori de plastic,crengute de lemn subtiri, frunze de toamna, lipici, scoch. obtional, sarma  pufoasa.

Pregătirea jocului. Le spunem copiilor regulile de joc cat mai clar.

Cum se face "Craft de toamna- creaturi din padure?”. Fiecare participant primeste cate un tub de carton. Sunt incurajati sa isi adune frunze, pietricele, bete din lemn.  Apoi, cu ajutorul lipiciului vor aplica pe tubul de carton frunzele, pietricelele si restul materialelor precum in imaginea de mai jos.
  
imagine de pe www.ivillage.com, craft, crafturi, crafturi copii, crafturi si activitati, crafturi pentru copii, activitati confectiuonare crafturi, crafturi creativitate, crafturi pentru copii, activitati copii, activitati de toamna copii, idei de crafturi, kids crafts, crafturi de toamna, jocuri de toamna, jocuri si activitati de toamna, crafturi si decoratiuni, minicraft, minicrafturi, crafturi minicraft, activitati copii, activitati prescolari, lucru manual, idei lucru manual, lucru manual pentru copii, activitati artistice copii, activitati usoare pentru copii, crafturi usoare copii


Observatii. Animatorul poate sa realizeze un personaj dinaite ca sa fie drept model pentru participanti.