15 ianuarie 2013

Cum să faci o brăţară împletită?


Brăţările împletite sunt mereu căutate. Nu se demodează niciodată şi fac parte din categoria celor mai frumoase cadouri pentru că sunt făcute cu suflet. Iată mai jos paşii prin care puteţi face o brăţară pentru voi sau pentru pritenii voştri dragi.

Materiale necesare.

  • aţă colorată de goblen (penea sau bumbac); Se găsesc în seturi speciale pentru această activitate
  • un ac de siguranţă sau o sticlă de platic
Paşi pentru modelul simplu în linie dreaptă.
1. Tăiaţi din aţă 3 fire lungi de 70 de cm. Poate să fie din două culori şi mai lungă.
2. Firele le îndoiţi în două.
3. Faceţi un nod în capătul unde aţi îndoit, asfel încât să rămână 2 sau 3 cm.
4. Această bucată o puteţi lega cu un ac de siguranţă de un suport sau de pantaloni în zona genunchilor sau o puteţi băga într-o sticlă de plastic, după care să puneţi capacul şi să ţineţi sticla între genunchi.
5. Cu fiecare fir se va începe din stânga şi se va merge încet spre dreapta făcându-se două noduri cu fiecare fir de aţă din dreapta lui. Când ajungem cu el în capăt, luăm următorul fir şi continuăm până când brăţara va fi terminată.
6. La final, trebuie să facem un nod şi în acest capăt, după care brăţara este gata pentru a fi purtată.

Vă las un video care vă  ajută să înţelegeţi mai uşor paşii de a confecţiona o brăţară a prieteniei.

Dacă nu aţi încercat încă, este momentul să încercaţi. O asfel de brăţară poate să fie cel mai frumos cadou pentru prietenii vostri. De asemenea, fetele îndrăgesc activităţile manuale. Un set de creat brăţări poate să fie cel mai reuşit cadou. La petreceri aniversare sau cu ocazia evenimentelor speciale, un asfel de set poate să bucure orice mică domnişoară.
imagine de pe kihi-kiha-and-co.ro, bratari, bratari ale prieteniei, bratarile prieteniei, bratari impletite, cum sa faci bratari, cum sa impletesti bratari, impletit de bratari, bratari impletite, bratari impletite manual instructiuni, bratari din ate, bratari impletite manual, bratari impletite de vanzare, bratari impletite metode, bratari impletite pasi, bratari , bratari impletite din fire, bratari impletite din plastic, bratari impletite video, imagini bratari impletite,bratarile prieteniei, bratari impletite g, noduri bratari, bratari din ata, bratari din lana, modele bratarile prieteniei, impletituri din atata, ata pentru bratari, imagini cu modele de bratari
rele,