3 ianuarie 2013

Blazonul personal



Obiective. să se cunoască jucătorii între ei, obţional să se autocunoască şi autodescopere jucătorii.
Materiale necesare. sunt necesare fişi cu blazonul personal pe care participanţii să le completeze sau foi albe, A4 şi pixuri sau creioane.
Durata. 20  minute
Cum se joacă  “Blazonul personal”.
Partea I a jocului . Fiecare jucător mai întâi completează fişa (aceasta poate fii împărţită în patru: date personale - localitatea, vârsta, ocupaţia, etc.-, hobby-uri, temeri şi cum se vede în viitor.
Partea a II -a a jocului. Participanţii se grupează câte doi, discută unul despre celălalt câte 3 minute.

Partea a III - a a jocului. Pe, rând, fiecare jucător va fi în rolul partenerului său şi se va prezenta în faţa grupului.

La final, blazoanele vor fi afişate iar participanţii pot să le studieze atunci când doresc pentru a se cunoaşte şi mai bine.


jocuri de cunoastere, jocuri de autocunoastere, jocuri la cursuri, jocuri la traininguri, jocuri la teambuildinguri, blazonul personal, jocuri de cunoastere si autocunoastere, jocuri pentru tineri, jocuri pentru adulti, jocuri super, animatie tineri, lucrator de tineret, animator socioeducativ, animator centre de vacanta, jocuri pentru adolescenti, jocuri pentru copii, jocuri de tabara, jocuri de vacanta 

jocuri de cunoastere, jocuri de autocunoastere, jocuri la cursuri, jocuri la traininguri, jocuri la teambuildinguri, blazonul personal, jocuri de cunoastere si autocunoastere, jocuri pentru tineri, jocuri pentru adulti, jocuri super, animatie tineri, lucrator de tineret, animator socioeducativ, animator centre de vacanta, jocuri pentru adolescenti, jocuri pentru copii, jocuri de tabara, jocuri de vacanta , jocul mana, mana, joc de cunoastere mana,