8 iulie 2011

Personalitati/Eu cine sunt?/The Quiz Game

the quiz game, jocuri de petrecere, poza d p yourbestparty
Vârsta jucătorilor. De la 8 ani în sus

Numărul jucătorilor. Jocul se joacă cu de la 2 jucători în sus.

Obiective. jucătorii îşi dezvoltă capacitatea de atentie, de asemenea, imaginaţia, capaciatea de a comunica, se distreaza.

Spaţiul de joacă. în interior

Materiale necesare. postit-uri cu nume de personaje
 
Pregătirea jocului.  Înaite de a începe jocul animatorul poate să pregătească fişele cu diferite personaje,. Li se spun regulile de joc participanţilor.

Cum se joacă "Personalitati/Eu cine sunt?/The Quiz Game". Fiecare jucător trebuie să scrie pe o foaie numele unei persoane / creaturi faimoase. Poate fi vorba de cineva real, precum Madonna, sau fictiv, precum Micky Mouse. Apoi dă foaia celui din dreapta lui şi primeşte foaia scrisă de cel din stânga. Fără să se uite la ea, şi-o prinde pe frunte, astfel încât ceilalţi să poată vedea ce scrie.
Pentru a afla cine e, jucătorul le pune celorlalţi întrebări la care primeşte răspunsuri cu "da" sau "nu". Când ghiceşte, ceilalţi trebuie să bea o gură de alcool. Apoi se trece la următorul jucător.

Varianta fără alcool: Fiecare jucător are voie să pună o singură întrebare la o tură. Primul care ghiceşte cine este îi dă poruncă celui din urmă.

Varianta cu animale. Pentru copii se folosesc carti cu animale. Acestea se lipesc pe spate sau se prind cu o clama de haine. Copiii pun intrebari grupului pana cand ghicesc ce animale sunt. Cei din grup au voie sa raspunda doar cu Da sau Nu.