24 noiembrie 2010

Jucariile ajuta la dezvoltarea copiilor

Jucariile contribuie la dezvoltarea intelectuala a celor mici, iar jocul in sine are un rol esential in educarea copiilor.


In afara tuturor cercetarilor stiintifice, ca parinte puteti observa direct faptul ca prichindelul dumneavoastra intra intr-o relatie speciala cu lucrurile care il inconjoara si care ii sunt dragi. In acest caz putem vorbi de jucarii ca si elemente esentiale din universul celor mici. Acestia isi creaza o lume speciala, plina de magie in care jucariile prind viata si sunt cei mai buni prieteni.
Jocul este mai mult decat o activitate. Pentru cei mici, jocul este chiar o forma de viata prin care acestia se manifesta liber si neconditionat. De aceea, achizitionarea de jucarii pentru copii este extrem de necesara. Jucariile il vor ajuta in dezvoltarea armonioasa, contribuind semnificativ la sporirea creativitatii si imaginatiei.
Pe langa bucuria pe care o aduc, jocurile ajuta copiii sa isi formeze cunostinte, sa isi dezvolte anumite abilitati, stimulandu-le mintea intr-un mod foarte constructiv. Unele jocuri ii ajuta pe copii sa isi dezvolte atentia,  sa respecte reguli, sa denumeasca obiecte, sa recunoasca elemente, sa observe. Astfel, copilul isi va dezvolta aptitudinile pe care le poseda si de asemenea, va dobandi unele noi.
Jucariile pentru copii aduc veselie in suflete si reprezinta practic o componenta esentiala a copilariei. Pe langa rolul educativ, jucariile au functia de a distra copilul si de a-i oferi posibilitatea de a-si creea propria lume si de a-si petrece timpul intr-un mod cat mai constructiv si frumos in acelasi timp.
jucarii educative pentru copii, imagine de pe bebex.ro, jucarii educationale, jucarii pentru copii, jocuri educative, jocuri noi, jocuri pentru copii, jocuri copii, jocuri fete, jocuri baieti, jocuri bune, jocuri pe net, jocuri online, jucarii online, jucarii copii, cadouri jucarii,
Ofertele de jucarii sunt foarte variate, fiind impartite pe categorii de varsta sau gen si pe grupe de interes. Alegeti jucarii copii corespunzatoare varstei copilului dumneavoastra si oferiti-i sansa de a se bucura si de a invata prin joc.
Completare. Chiar dacă îi alegeţi copilului dumneavoastră cele mai frumoase şi educative jucării, nu uitaţi să vă jucaţi cu el, să staţi în preajma lui pentru a-l supraveghea joaca cu jucăriile. Jucăriile îşi vor atinge scopul cu atât mai mult, dacă dumneavoastră ca părinţi vă jucaţi alături de ei, vă bucuraţi de momente frumoase împreună...


Sursa.
www.comunicatedepresa.ro