19 noiembrie 2010

Cum il tii ocupat pe cel mic in avion



jocuri in avion, jocuri copii mici,
jocuri statice, jocuri calme,
puzzle, carti de povesti, marionete,
carti de colorat, carioci,
 desene animate, carti de joc, audiobook-uri
Calatoria cu avionul poate sa-i para lunga micutului tau, iar daca se plictiseste ar putea sa devina agitat. Pentru a nu deranja ceilalti pasageri si personalul de bord, trebuie sa te gandesti din timp si sa pregatesti mai multe optiuni pentru a-l distra si a-l tine ocupat pe prichindel.
Majoritatea companiilor aeriene dispun de jucarii si carticele pentru copii, asa ca e posibil ca unul dintre membrii echipajului de bord sa ii aduca celui mic cateva obiecte de amuzament. Ba chiar este posibil ca piticii sa fie dusi in vizita in cabina pilotului, dar acest lucru nu se intampla de fiecare data.
Pentru a-l tine ocupat, ar trebui sa ai la tine cateva obiecte pentru copilul tau si nu uita sa iei in calcul mai multe alternative pentru ca piticii isi schimba repede preferintele pentru activitati:
  • Carti de colorat - bineinteles, nu trebuie sa lasi acasa nici creioanele colorate si astfel micutul va fi ocupat pentru o perioada de timp.
  • Marionete de mana - daca stii ca micutul nazdravan este incantat de povestile cu marionete, poti intruchipa cateva personaje pentru a-l amuza.
  • Carti de povesti - citeste-i prichindelului cateva povesti preferate si, cine stie, poate va atipi, iar tu vei beneficia de putin ragaz pentru a rasfoi o revista sau pentru a te odihni si tu.
  • Desene animate - poti descarca de acasa cateva episoade din desenele animate preferate si il poti tine ocupat pe prichindel cu laptopul sau cu iPad-ul .
  • Carti de joc - daca micutul tau este mai mare si a deprins deja tainele jocurilor cu carti, puteti sa va distrati impreuna pe parcursul zborului.
  • Audiobook-uri - daca celui mic nu ii place sa-i citesti tu, poti sa il faci fericit cu ajutorului unui audiobook. Ar putea avea acelasi efect si piticul sa atipeasca.
  • Puzzle - rezolvarea unui puzzle este un mod bun de a face timpul sa treaca, dar ai grija sa nu alegi unul cu prea multe piese, pentru ca micutul nu va avea unde sa le aseze si, mai mult, va risca sa le piarda pe jos.

Sursa:
http://www.parenting.com/gallery/50-ways-entertain-kids-plane?lnk=hp&loc=horiz3