21 octombrie 2010

Animaţie cu ciocolată


Vârsta jucătorilor. De la 7 ani în sus

Numărul copiilor . Jocul se joacă cu de la 2 jucători în sus.

Obiective.  se distrează.

Spaţiul de joacă. în interior sau în exterior

Materiale necesare. Este nevoie de haine caraghioase (costum de carate, clown, haine de fete pt băieşi şi haine de băieti pt fete, etc. cu soşete în loc de mănuşi), de o tavă cu ciocolată sau fructe, (de exemplu banane pt ca se taie usor), cuţit, furculiţă şi un zar (obijnuit sau mare din carton).Daca nu aveti zar puteti sa va folositi de o aplucatie de pe telefon ;). 

Pregătirea jocului. Se pregătesc materialele dinaite. Se confecţionează zarul dacă îl vrem unul mare. Li se spun regulile jocului copiilor.

Cum se joacă Animaţie cu ciocolată ” sau "Festin cu ciocolata" . Copiii sunt aşezati într-un cerc mare stând pe joc. Pe rând trebuie să arunce zarul. Cine nimereşte cifra 6 trebuie să se grăbească să se îmbrace şi să mânânce din tavă folosindu-se de tacâmuri, timp în care zarul este aruncat fără oprire. Dacă întretimp alticineva nimereşte cifra 6 la zar, trebuie să-i ia hainele celui care vroia să ajungă la ciocolată şi să încerce să mănânce el. Tot asa, continua distractia pana cand se termina ciocolata. 
jocuri cu zaruri, jocuri de petrecere, jocuri de tabără, jocuri distractive, jocuri mari (cu durată mai lungă de timp), jocuri pentru toate vârstele, jocuri cu mancare, jocuri cu ciocolata,jocuri de petrecere, jocuri i concursuri, jocuri amuznte, jocuri tineri, jocuri adolescemti jocuri copii la petreceri, jocuri cu banane, jocuri distractive, festin cu ciocolata, idei de jocuri la petreceri