8 februarie 2011

Jocuri pentru voi doi




jocuri adulti
Ti-ai imaginat vreodata ca exista si jocuri pentru adulti? Daca simti nevoia de mai multa pasiune si romantism, inchide-te in dormitor cu partenerul tau, aprinde cateva lumanari si explorati noi dimensiuni ale intimitatii cu ajutorul jocurilor in doi.
1. Twister
Transforma acest joc clasic intr-un moment romantic si incintant.  Twister este un joc simplu, care va trezi buna dispozitie si spiritul ludic. Cu siguranta va veti lasa purtati de bulinele colorate si pozitiile ciudate. Va fi delicios sa va innodati la propriu. Lasa-te prins de partener daca te dezechilibrezi si… vezi unde duce mai departe jocul. Cu siguranta nu va mai conta cine castiga.
2. Adevar, provocare sau multa ciocolata
Iti mai aduci aminte de jocul " Adevara sau provocare"?  Indragit de adolescenti, acesta era nelipsit de la petreceri si dadea hazul intalnirilor. Producatorii de jucarii s-au gandit sa iti aduca varianta pentru doi a aceluiasi concept, prin ''Truth, Dare or Chocolate". Aprinde doar cateva lumanari si castiga puncte spunand adevarul, raspunzand la provocari sau tachinandu-ti partenerul cu ciocolata delicioasa. Pregateste-te sa te amuzi pe seama amanuntelor haioase care vor iesi la iveala.  
3. Descopera-ti partenerul
Prin jocul “Lifestories Game”, va puteti cunoaste printr-o modalitate distractiva. Cateodata poate fi chiar dificil sa il faci pe celalalt sa iti dezvaluie detalii personale, intamplari ciudate sau penibile, foste iubiri. Incercati sa abordati o metoda mai creativa. Mai mult, nimeni nu pierde! Afla cum s-au cunoscut parintii lui, ce crede tatal lui despre voi, etc. Scopul acestui joc este sa va faciliteze apropierea prin amuzament.
“Jucam acest joc dupa masa de sarbatori. E minunat sa auzim povesti pe care le credeam uitate”, spune Kit, din Lafavette Hill.
4. Pentru tinerii casatoriti
Cat de bine il cunosti pe cel cu care te-ai casatorit? Ca la jocurile –concurs din anii ‘50, amandoi trebuie sa raspundeti la intrebari incomode sau comice si apoi sa va confruntati parerile. Aflati astfel cat de multe stiti unul despre celalalt prin cele 250 de intrebari din pachetul jocului Newlywed Game.
“Doar ce am jucat acest joc cu sotia mea si este fantastic! Ne simtim acum mult mai apropiati!”, a marturisit Tyson, din Greensburg.
5. Embrace Board Game – joc exclusiv pentru indragostiti
Asa cum sugereaza si numele, acesta a fost creat special pentru indragostiti, de Dr. Brian Parker, expert in problemele sexuale in cuplu. Embrace Board Game are ca scop facilitarea comunicarii pe teme sexuale intre parteneri, descoperirea intimitatii si a senzualitatii. Jucati-l daca va doriti o seara incitanta, sau vreti sa imbunatatiti comunicarea dintre voi doi.

6. Dirty Minds
Dirty Minds este cel mai popular joc pentru cupluri din America. Contrar asteptarilor, nu vei castiga jocul daca vei gandi “murdar”. Cele mai ambigue si insinuante intrebari te vor duce, de fapt, la raspunsuri cat se poate de logice si nevinovate. Bucura-te de 304 indicii “murdare” cu raspunsuri haioase.
“Nimeni nu pleaca fara sa se indragosteasca de acest joc. Resuseste sa te tina pe scaun si sa amuze. Ideal pentru intalnirile cu familia si prietenii”, declara Brenda, din Denver, Colordo.
7. O aventura fierbinte
“Stinge luminile, inchide-ti telefonul, si pregateste-te pentru cel mai incitant joc! “. Cam asa isi descriu producatorii jocul “ A Hot Affair”. Daca esti deja de ceva timp cu partenerul tau si cautati putina inspiratie, “A Hot Affair” va garanteaza buna dispozitie si trezirea pasiunii. Pachetul asigura 400 de idei provocatoare menite sa va trezeasca imaginatia si sa va aprinda dorinta.
“Eu si sotia mea am cumparat jocul doar din curiozitate. A fost minunat! Daca vrei sa adaugi putina pasiune in dormitor, incearca-l cu incredere”!
8.  Aprinde flacara
Fan the Flames” este un joc perfect pentru cei care vor sa sa aprinda flacara pasiunii. Jucatorii se vor descoperi unul pe celalalt si isi vor destainui fanteziile. “ Daca tie si partenerului tau va este greu sa vorbiti despre dorintele voastre sexuale, “Fan the Flames” va invita sa le scrieti pe cartonase si sa va “aprindeti” ghicind dorintele celuilalt si punandu-le in practica. Daca sunteti in pana de idei, jocul vine cu sugestii romantice si “fierbinti”.

9. Doar pentru adulti!
Lust”  este un joc pentru indragostiti care indeamna la descoperirea romantismului si explorarea intimitatii.” Acesta incurajeaza fantezia si da o alta semnificatie preludiului. Concurentii primesc cartonase cu ce au de facut, fiecare propunand o modalitate de a-si incita partenerul sau o pozitie sexuala. “Lust” este un joc de care nu va veti plictisi prea curand, pentru ca in cartonasele propuse se pot alcatui peste 30.000 de posibilitati ! Exploreaza-ti senzualitatea, limbajul corpului, romantismul si dorintele sexuale.
10. Jocul de-a Kama Sutra
“Destinat adultilor, acest joc aduce principii vechi de mii de ani intr-o noua lumina.” Pornind de la ganduri si dorinte, evolutia jocului indeamna la explorarea sexualitatii cu ajutorul principiilor Kama Sutra.
“Jocul acesta este mai mult decat sex si pozitii noi. Te ajuta sa iti descoperi partenerul intr-o modalitate romantica. Ai ocazia sa va cunoasteti si sa aflati ce va incita. “, declara Autumn, din Milwakee.




de pe acasa.ro