9 august 2017

Decor briose cu pasta de zahar

Vârsta jucătorilor. De la 5 ani în sus

Numărul copiilor . Jocul se joacă cu de la 1 jucători în sus. Activitate potrivita pentru grupuri mici

Obiective. participantii isi dezvolta abilitati practice, socializeaza si se distreaza

Spaţiul de joacăîn interior

Materiale necesare. briose gata preparate (sau turta dulce/ sau biscuiti), pasta de zahar (minim 1 kg la 10 -12 copii), catere si decupatoare pentru pasta de zahar. Optional, pentru o diversitate mai mare, se poate apela si la creioanele decorative Dr. Oetker, pe care le gasim in orice supermarket, si la cariocile pentru pasta de zahar, care sunt de asemeneaa comestibile si sigure pentru copii.

Pregătirea joculuiPregatim materialele.


Cum se face decor pentru briose cu pasta de zahar. Participantii au la dispozitie cateva briose delicioase si pasta de zahar. Sunt incurajati sa decupeze diferite modele gen bradut, stea, fulg, frunza de vasc sau orice alt simbol al craciunului sau al tematicii activitatii, dupa caz,  cu ajutorul unor catere sau decupatoare.  Formele gata facute pot deveni decor pentru briose, turta dulce, biscuiti.  Spor la treaba si pofta buna! 
crafturi, activitati de craciun, crafturi de craciun, ateliere de creatie, lucru manual, activitati de petrecere, activitati cu paste, jocuri pentru copii de 6 - 9 ani, jocuri de interior, jocuri cu mancare, activitati cu mancare, jocuri pentru fete, activitati pentru fete, activitati de tabara, decorat briose, decorat biscuiti, decorat turta dulce, decor briose cu fondant, atelier decor biscuiti cu fondant, ateliere pentru decorat turta dulce, ateliere pentru decorat briose, ateliere pentru decorat biscuiti,atelier de decorat briose cu flori de primavara