6 iulie 2017


Un joc de tip “Adevar sau provocare” poate fi interesant doar pentru o perioada, eventual la inceput, apoi, ca orice lucru incercat deja, nu mai prezinta interes si va veti plictisi de el.

Trecand peste acest aspect, atunci cand decideti sa-l jucati, cel mai bine ar fi s-o faceti impreuna cu un alt cuplu sau chiar cu un grup de prieteni de cupluri. Poate fi extrem de distractiv, atata vreme cat fiecare siti exact unde sa va opriti. Cu siguranta ca va va excita sa vedeti un alt cuplu care se saruta in fata voastra sau care isi soptesc unul altuia tot felul de lucruri indraznete.
Pentru partea practica a jocului, adica cea a provocarilor propriu-zise, cea ma buna formula a jocului ramane formula de doua cupluri. Fiind voi, impreuna cu un alt cuplu foarte prieten, e mult mai simplu sa stabiliti de la bun inceput limitele jocului, astfel incat sa nu aveti parte de surprize neplacute si sa puteti pastra gesturile intime, adica provocarile, la nivelul cuplului vostru.

Ca sfaturi generale, daca va decideti sa jucati “Adevar sau provocare”, luati-o usor si daca nu sunteti siguri ca vreti sa faceti un anumit pas, mai bine nu-l faceti. Nu duceti jocul in extreme foarte intime, facandu-i pe ceilalti sa se simta jenati. Probele de provocari tineti-le doar in cadrul cuplului. Nu cere nimanui sa faca ceva cu un membru al altui cuplu. Atentie mare, pare un joc distractiv, insa linia dintre distractie si penibil e foarte fina.

Iata 20 de provocari pe care sa le propuneti in cadrul jocului, recomandate de lovepanky.com.

1. Linge-i urechile.
2. Pocneste, ciupeste sau strange fundul partenerelui.
3. Pune un cub de gheata pe corpul iubitei si provoac-o sa-l pastreze acolo pana se topeste. Ea isi poate folosi mainile, dar partenerul poate sa-si foloseasca doar buzele ca sa-l mentina acolo.
4. Da-i o bomboana partenerului direct in gura, din gura ta.
5. Sarutati-va timp de un minut intreg, pe ceas.
6. Ofera-i partenerului o mostra de lapdance.
7. Un partener sta intins, in timp ce celalalt ii trece peste intreg corpul un deget sau o pana.
8. Scoate sutienul partenerei folosind o singura mana.
9. Ridica bluza iubitei pana la gat, folosindu-ti doar dintii.
10. Trage in stanga si-n dreapta de pantalonii partenerului fara sa-I deschizi nasturii, pana cand vezi ca incep sa se miste si sa alunece… in jos.
11. Linge ciocolata topita de pe bustul iubitei tale.
12. Incearca sa obtii erectia partenerului, dar fara sa-i atingi membrul.
13. Suge degetele partenerului – de la maini sau picioare, in functie de preferinte.
14. Unul dintre parteneri se leaga la ochi, apoi, asa legat la ochi trebuie sa sarute 3 zone exact ale corpului celuilalt partener.
15. Imbartisati-va dezbracati de bluze (fata se poate intoarce cu spatele la celalalt cuplu).
16. Saruta-ti partenerul in zona genitala, peste haine.
17. Suflati-va recirpoc in ceafa.
18. Gaseste si excita sfarcurile partenerei folosindu-ti doar gura.
19. Strecoara-ti mana in chilotii partenerului si joaca-te in zona genitala macar pentru un minut.
20. Intindeti-va pe o patura si mimati actul sexual timp de un minut intreg.

jocuri adulti, adevar sau provocare, invarte sticla, sursa poza prieteni.ro, jocuri sexuale, jocuri cu provocari,  adevar si provocareidei joc sexualjoc sexjocuri sexualejocuri sexy, idei provocari, jocuri de petrecere adulţi, jocuri pentru adulţi, jocuri sexuale, jocuri de Valentin's Day, jocuri pentru cupluri, jocuri pentru tineri, jocuri cu pedepse (provocări), jocuri de improvizatie, 

sursa http://sfatulparintilor.ro/problemesex/