5 august 2016

Pescuit de mingi si alte jucarii plutitoare

Vârsta jucătorilor. De la 3 ani în sus

Numărul jucătorilor. Jocul se joacă cu de la 1 jucător în sus.

Obiective. jucătorii îşi dezvoltă atenţia, comcentrarea, moticitatea mainilor, se distreaza

Spaţiul de joacă. în  interior dar mai ales in exterior, cand e cald afara

Materiale necesare. un vas cu apa si diferite mingi de ping-pong sau alte jucarii plutitoare, o lingura de lemn sau plastic. Daca nu avem mingiute putem folosi capace de la sticlele de plastic.

Pregătirea jocului.  Li se spun regulile de joc participanţilor.

Cum se joacă "Pescuit de mingi si alte jucarii plutitoare". 
Varianta 1. Copilul trebuie sa pescuiasca cu lingura fiecare minge si jucarie, asezandu-le in alt vas uscat de langa. Le poate numara. Le poate aseza pe culori sau marimi.

Varianta 2. Cand sunt mai multi copii putem incepe o mini intrecere de pescuit, acestea putand sa se joace si amuza simultan. Atentie insa, piticii nu stiu sa piarda. Asa ca avem nevoie de cate doua jucarii din fiecare.
jocuri cu apă, jocuri de vară, jocuri de exterior, jocuri pt preşcolari, jocuri montessori, jocuri pentru copii de 3 - 6 ani, jocuri pentru copii mici, jocuri de concentrare, jocuri pentru motricitate fina, jocuri de vacanta, jocuri vara afara,jocuri cu capace de plastic, jocuri copilasi

Varianta 3. Daca avem un joc cu pestisori magnetici putem sa pescuim chiar si iarna in casa
jocuri de pescuit, jocuri de rabdare, jocuri pentru dezvoltarea motrocotatii,jocuri de dezvoltare a rabdarii, jocuri cu apă, jocuri de vară, jocuri de exterior, jocuri pt preşcolari, jocuri montessori, jocuri pentru copii de 3 - 6 ani, jocuri pentru copii mici, jocuri de concentrare, jocuri pentru motricitate fina, jocuri de vacanta, jocuri vara afara,jocuri cu capace de plastic, jocuri copilasi, jocuri co[oii de gradinita