3 ianuarie 2015

Creează-ți anul 3D

Vârsta jucătorilor. de la 10 ani in sus.

Numărul copiilor . Jocul se joacă cu de la 1 jucător în sus. Activitate potrivita pentru grupuri mici 

Durata jocului: 20 de minute

Obiective. participantii sunt incurajati sa se gandeasca la visele lor, sa si le transforme in planuri si sa le contientizeze punandu-le pe hartie.

Spaţiul de joacăîn interior sau exterior

Materiale necesare. cateva hartii si ceva de scris

Pregătirea jocului. Li se prezintă participantilor regulile de joc cat mai clar.

Cum se realizeaza "Creează-ți anul 3D ". 

Dacă vrei să faci ceva util pentru tine la început de an, îți recomand următorul lucru:

Stai tu cu tine 5-10 minute în care să faci în ordine următoarele 3 acțiuni:

DORINȚĂ: ce ai dori să ți se întâmple în 2015 (să devii, să faci, să ai)?

DETALII: descrie pe o foaie de hârtie în foarte multe detalii dorința ta (ce vezi, ce auzi, se simți, etc.). Scrie și un termen limită (Ex: 15 Martie 2015). Închide ochii și creează imaginea descrisă pe hârtie ca și cum există deja. (Ex: Ești în 15 Martie 2015). Simte că acel lucru deja s-a întâmplat.

DETAȘARE: arde foaia de hârtie. Proiectul tău există deja în viitor, creeat de tine. Ca să se poată materializa, e important să îi dai drumul și să nu îl ții agățat de tine. Cu cât de gîndești mai mult la el, cu cât de îngrijorezi în legătura cu modul în care se va realiza, cu atât mai mult modifici viitorul și materializarea proiectului. El deja există și tu te-ai detașat emoțional de el.

Spor la creat un an de vis!
jocuri de dezvoltare, jocuri pentru tineri, jocuri pentru adolescenţi, jocuri pentru adulţi, jocuri de imaginaţie, jocuri creative, jocuri de orientare, jocuri de dirigenţie, animatie socioeducativa, jocuri de anul nou, planuri de anul nou, lista de facut anul acesta, planuri in noul an, jocuri pentru adolescenti, educatie tineri, dezvoltare personala, planuri persinale in noul an, de facut in noul an, idei de planuri in noul an,