28 decembrie 2014

Puzzle cu forme geometrice - Joc de comunicare -

Vârsta jucătorilor. De la 12 ani în sus

Numărul copiilor . Jocul se joacă cu de la 2 jucători în sus. Potrivit pentru grupuri mici si mari

Obiective. jucătorii îşi dezvoltă spiritul de atenţie,  abiitati de a munci in echipa,  de comunicare si concentrare, de a transmite mesaje, gandirea, abilitatea de asociere , învaţă să respecte reguli, se distrează.

Spaţiul de joacăîn exterior sau interior

Materiale necesare. seturi cu forme geometrice colorate care formeaza impreuna un dreptunghi asezate in plicuri.

Pregătirea jocului. Li se prezintă jucătorilor regulile de joc.

Cum se joacă "Puzzle cu forme geometrice". Jucatorii sunt impartiti cate doi. Acestea stau spate in spate. Un jucator primeste plicul cu formele geometrice amestecate. Celalalt lista cu formele geometrice cum ar trebui sa fie acestea asezate. Cand se incepe jocul jucatorul care are lista ii discteaza celuilalt cum ar trebui sa aranjeze formele geometrice in asa fel incat la final acestea sa fie asezate asa cum sunt la el....Desi pare usor la prima vedere nu este chiar asa. Este nevoie de multa atentie, rabdare si concentrare din partea celor doi pentru a reusi sa refaca forma ceruta. Apoi daca este timp, se pot schimba rolurile.  Dupa joc pot avea loc discutii intre jucatori pentru a contientiza ce se intampla cand comunicam, cum ne simtim, ce transmitem, ce se intelege si ce se realizeaza in final.
jocuri, jocuri de comunicare, jocuri din lemn, jucarii din lemn, sursa foto krista.allshops.ro,jocuri de teambuilding, jocuri la training-uri si cursuri, jocuri cu doi jucatori, jocuri pentru tineri, tangram jocuri tagram puzzle, puzzle din lemn, modele puzzle din lemn, jocuri cu puzzle, jocuri de interuir si exterior, jucarii din lemn, jucarii tangram, cum se joaca joc de comunicare, jocuri pentru teambuildinguri, jocuri pentru adolescenti, jocuri la dirigentie, jocuri la consiliere, jocuri pentru tineri si adolescenti,