30 decembrie 2014

Broscuta cea atenta

Vârsta jucătorilor. De la 6 ani în sus

Numărul copiilor . Jocul se joacă cu de 6 jucători în sus. Activitate potrivita pentru grupuri mici si mari 

Durata jocului: 15 minute

Obiective. participantii isi dezvolta atentia si dexteritatea picioarelor, reactia la stimuli

Spaţiul de joacăîn  interior sau exterior

Materiale necesare. o minge

Pregătirea joculuiLi se prezintă participantilor regulile de joc cat mai clar.

Cum se joaca  "Broscuta cea atenta". Copiii sunt asezati in cerc iar la mijloc se va alege un jucator care va fi  “Broscuta cea atenta” . Cei din cerc isi vor pasa unul altuia mingea, rostogolind-o pe jos, astfel incat sa treaca prin centrul cercului si sa atinga picioarele broscutei, care bineinteles ca va trebui sa se fereasca de minge prin mici sarituri. Cel care atinge broscuta va face schimb de locuri cu aceasta.
Cu cat vei sta mai mult in cerc, cu atat mai mult vei castiga; Unul dintre jucatori sau animatorul care ii supravegheaza va putea tine scorul.
broscuta, broscuta saltareata, broscuta cea atenta, cum se joaca broscuta cea atena, cum se joaca briscuta saltareata, imagine de pe angels11-for-children-76.blogspot.com,jocuri cu mingea, jocuri de mişcare, jocuri la educaţie fizică sau activităţi sportive, jocuri de interior şi exterior, jocuri pentru copii de 6 - 9 ani, jocuri pentru copii de 3 - 6 ani, jocuri pentru prescolari, jocuri pentru scolari, jocuri cu animale, jocuri pentru tematica cu animale, jocuri cu animale pentru copii

.