6 aprilie 2014

Sparge baloanele cu fundul

rsta jucătorilor. De la 10 ani în sus

Durata: 10 de minute

Numărul copiilor . Jocul se joacă de la 2 jucatori in sus, potrivit pentru grupuri mici si mari

Obiective: distractia si amuzantemtul participantilor la petrecere. petrecerea timpului la petrecere cat mai implicat

Spaţiul de joacăîn interior sau exterior

Materiale necesare. un scaun, baloane unflate.

Pregătirea jocului Li se prezintă jucătorilor regulile de joc cat mai clar.

Cum se joacă " Sparge baloanele cu fundul".  Jucatorii sunt provocati sa sparga cat mai multe baloane cu fundul.
Variante de joc:
1.   Intrecere intre echipe.  Jucatorii sunt inpartiti pe echipe si pe rand, trebuie sa sparga cat mai multe baloane intr-un timp dat.

2. Obligatea. Jucatorii se joaca "obligatea" ca la jocul de aruncat la cos. Participantii stau intr-un sir unul in spatele celuilalt. Pe rand trebuie sa sparga un balon cu fundul asezandu-se pe scaun. Daca il sparge din prima il obliga pe cel din spate, care urmeaza, sa sparga si el balonul. Daca acesta reuseste, trece mai departe, daca nu reuseste , iasa afara din joc. Castiga cine rezista pana la final. 
jocuri amuzante, jocuri cu baloane, jocuri de petrecere adulţi, jocuri distractive, jocuri pentru adulţi, jocuri pentru tineri, întreceri, jocuri de petrecere, idei de jocuri distractive de petrecere, activitati la petreceri, distractie la petrecerei, petreceri pentru adulti, petreceri pentru tineri, intreceri cu baloane, jocuri cu baloane, jocuri la nunti, jocuri pentru adolescenti, enetartaining adulti, teambuilding adulti, jocuri pentru copii mari, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii mari si mici