4 august 2012

Balonul cu mesaj


Vârsta jucătorilor. De la 6 ani în sus

Durata: 30 minute 

Numărul jucătorilor . Jocul se joacă cu de la 2 jucător în sus.

Obiective. dezvoltarea imaginatiei si a creativitatii, incurajarea copiilor de a se exprima in public, distractie si amuzament.

Spaţiul. în interior sau exterior

Materiale nececesare. un scaun rezistent, baloane colorate umflate cu biletele in ele (cel putin unul pentru fiecare jucator).

Pregătirea jocului.  Se fac biletele (ravase) cu provocari sau pedepse. Obtional, se pot face biletele cu mesaje frumoase sau motivationale. Li se spun jucătorilor regulile de joc.
  
Cum se joacă  "Balonul cu mesaj”. Jucatorii stau intr-un cerc. Fiecare primeste cate un balon cu un mesaj. Pe rand, se vor duce in mijloc sa se aseze pe balon pana cand acesta se sparge si va descoperi ravasul (biletelul). Va citi ce scrie si va duce la indeplinire "porunca" daca asa este regula jocului. Daca pe biletele sunt doar mesaje, il va citi si se va duce la loc.

Varianta. Daca deja jucatorii se cunosc, se pot face mai intai biletele cu numele jucatorilor. Acestea vor extrage cate un biletel si vor afla pentru cine din grup pot sa scrie mesaj. Baloanele pot fi pregatite chiar de ei cu mesajele pe care doresc ei sa le transmita. Fie primeste fiecare jucator cate un balon, fie se poate sa primeasca unii mai multe baloane.....

baloane, baloane colorate, sursa foto  dawn.com  decoratii cu baloane, balonase, baloane pe scaun, baloane cu mesaj, baloane cu apa, baloane  activitati, balonul cu mesaj, baloane japoneze, balon japonez, cum se joaca cu baloane, joaca cu baloane, jocuri cu baloane, activitati cu baloane, mima, jocuri cu pedepse, jocuri cu provocari, jocuri de petrecere, jocuri de grup, jocuri super, sparge balonul, sparge balonul cu fundul, baloons, jocuri de dirigentie, jocuri de consiliere, jocuri cu surprize, jocuri distractive, jocuri de interior, jocuri amuzante, jocuri pentru fete, jocuti pentru baieti, jocuri pentru tineri, jocuri pentru adolescenti, jocuri de masorat, jocuri de petreceri super, baloane buclucase, balon,