14 noiembrie 2011

Mere ude

Vârsta jucătorilor. De la 6 ani în sus

Durata: 10 minute


Numărul copiilor . Jocul se joacă cu de la 4 jucători în sus, cu cât sunt mai mulţi, cu atât mai bine.

Obiective. jucătorii îşi dezvoltă atenţia, capacitatea de concentrare, motivaţia, se distrează.

Spaţiul de joacă. în interior sau exterior

Materiale necesare. multe mere, un lighean cu apă, serveţele de bucătărie, o tavă mare

Pregătirea jocului Li se prezintă jucătorilor regulile de joc.

Cum se joacă "Mere ude"  Se împart copiii pe echipe. La start copiii, pe rând vor trebui să scoată cu gura mărul său din apă şi să-l pună pe tavă. Dacă se joacă pe echipe. Avem nevoie de câte două lighene cu apă şi două tăvi. Câştigă echipa care a scos prima toate merele din apă.
activitati de halloween, jocuri de halloween,poza d p mnn.com/,  intreceri de halloween, jocuri distractive de halloween, curse de halloween,

 Varianta cu mere atârnate. De această dată merele sunt legate la coadă cu sfoară şi trebuie să atârne (fie sunt legate de suport fie un copil stă pe scaun şi îl ţine el, apoi se face schimb). La start fiecare copil trebuie să-şi mănânce mărul fără să-i cadă de pe sfaoară. Câştigă cel ce a terminat primul.

Varianta cu gogoşi. După aceeaşi regulă se poate face jocul cu gogoşi atârnate. Doar că de această dată trebui ca jucătorii să mănânce gogoaşă de pe o sfoară de unde sunt înşirate.

jocuri de halloween, jocuri cu mancare, poza de peokckidsdirectory.com,  intrecere cu gogosi, gosi atarnate, copii costumati de halloween, copiii se joaca halloween, jocuri pentru copii de halloween, jocuri distractive de halloween, activitati copii de halloween,