25 iulie 2011

Patru regi - Cercul morţii- Circle of Death


Cercul morţii, jocuri de petrecere, poza d p yourbestparty.blogspot.com


Vârsta jucătorilor. De la 18 ani în sus

Numărul jucătorilor. Jocul se joacă cu de la 5 jucători în sus.

Obiective. jucătorii socializează şi se distrează.

Spaţiul de joacă. în interior

Materiale necesare. alcool, un pachet de cărţi
 
Pregătirea jocului.  Li se spun regulile de joc participanţilor.

Cum se joacă "Patru regi - Cercul morţii- Circle of Death".

Cărţile de joc (fără jokeri), amestecate şi cu faţa în jos, se dispun sub forma unui cerc, în centrul căruia se pune un pahar cu băutură alcoolică (dar trebuie ca fiecare jucător să aibă şi propriul pahar cu băutură lângă el). Jocul începe cu o persoană care trage o carte, care este urmată de o acţiune; fiecare persoană trage la rândul ei câte o carte, până ce au fost traşi toţi regii sau până când nu mai sunt cărţi, moment în care se sfârşeşte jocul.

După cum spuneam, cărţile de joc sunt asociate cu anumite acţiuni. Iată cum:
2 = is for you: tu alegi pe cineva care trebuie să bea.
3 = is for me: tu bei.
4 = is for whores: beau fetele.
5 = thumb power: cel care trage cartea poate, în orice moment, să pună degetul mare pe masă, la fel trebuind să facă şi toţi cei care îl observă că face acest lucru; cel care rămâne ultimul trebuie să bea. Cartea îşi pierde valabilitatea când e tras alt 5 sau dacă a fost folosită.
6 = is for dicks: beau băieţii.
7 = Heaven power: cartea e similară cu 5, doar că trebuie să foloseşti arătătorul pentru a indica cerul.
8 = get a mate: îţi alegi pe cineva şi beţi împreună.
9 = bust a rhyme: cel care a tras cartea trebuie să spună un cuvânt, următorii adăugând la şir cuvinte care rimează; acest lucru continuă până când cineva greşeşte (spune un cuvânt care a mai fost sau care nu rimează) şi trebuie să bea.
10 = toilet man: cel care trage cartea are voie la toaletă. Cartea poate fi folosită oricând în timpul jocului sau oferită altui jucător care are nevoie disperată de ea. Sau little man (variantă în cazul în care nu dispuneţi de o toaletă): toată lumea îşi imaginează că e un omuleţ micuţ pe marginea paharului său. Înainte de a bea, trebuie să îl dea la o parte, iar după ce a terminat să îl pună la loc. Dacă se mai trage un 10, înseamnă că aveţi doi omuleţi pe pahar etc.
J (Valet) = rulemaster: cel care trage cartea are voie să instaureze o regulă (exemple: fără înjurături; toţi trebuie strigaţi după numele mamei; interzicerea folosirii numelor de orice fel; jucătorii trebuie să geamă înainte de a bea; interzis arătatul cu degetul etc.). Un alt valet tras nu anulează regulile de dinainte. Cel care încalcă regulile trebuie să bea.
Q (Damă) = question: cel care a tras cartea pune cuiva o întrebare; acesta trebuie să NU răspundă, ci să pună altcuiva o întrebare; tot aşa, până când cineva greşeşte (răspunde sau tace), caz în care trebuie să bea.
K (Popă) = king's cup: cine trage popa poate turna o cantitate (decentă) din băutura sa în paharul din centru (cupa regelui). Totodată, ori de câte ori e tras un popă, acesta e aşezat pe paharul din centru. Persoana care trage ultimul popă trebuie să bea tot ce e în pahar. La acest punct se termină jocul.
As = waterfall: Toată lumea începe să bea în acelaşi timp, dar nimeni nu are voie să se oprească înaintea celui din dreapta lui. Cel care a tras asul se opreşte primul, când hotărăşte el.

Aveţi grijă la gradele de alcool şi distracţie plăcută!

Poate ţi-ar place să te joci şi