11 februarie 2015

10 Jocuri sexy de incercat cu partenerul


Dragostea si pasiunea nu sunt mereu suficiente ca sa tina relatia vie. Trebuie sa va jucati unul cu altul, astfel incat sa nu va plictisiti niciodata.  Iata 10 variante de jocuri, recomandate de lovepanky.com menite sa condimenteze relatia voastra si sa alunge plictisul.
sursa foto http://www.studentie.ro/, trucuri sexi, jocuri erotice, jocuri de valentines day, jocuri de ziua indragostitilor, jocuri pentru perechi, jocuri de incercat cu partenerul jocuri de facut cu iubitul, jocuri de facut cu sotul tau, jocuri sexi, idei de jocuri erotice, jocuri erotice schimb de haine, schimb de lenjerie, chat erotic joc erotic, joc medic si asistenta joc erotic, 20 de intrebari sexi, cum sa joci medic si asistenta cu iubitul tau, poker pe dezbracate, zaruri pe dezbracate, masaj erotic pe corp, pictura pe corp, bosy painting pe corp la partener, masaj cu ulei pe corp, interpretare de roluri cu partenerul de viata, desenea pe corp cuvinte cu frisca sau sirop, jocuri sexi cu partenerul, jocuri de cuplu, jocuri kinki, valentine s day, ziua indragostitilor, dragobete, jocuri de dragobete, activitati cu partenerul de ziua indragostitilor, jocuri sexuale, jocuri sexy, jocuri pentru cupluri, jocuri pentru indragostiti, 

1. Faceti schimb de haine

Mergeti in fata sifonierului si imbracati-va in totalitate cu hainele celuilalt. Inclusiv lenjeria! O sa vedeti ca de fiecare data o sa fie si mai haios jocul si o sa-l gustati din ce in ce mai mult.

2. Chat erotic

Stati fiecare in fata propriului laptop cu camera web eventual si incepeti o conversatie ca si cum n-ati fi in aceeasi casa. Nu e nevoie sa ajungeti sa faceti sex in fata camerei, dar va puteti preface ca va jucati, ca si cum sunteti la mare distanta unul de altul.

3. Medic si asistenta

Este unul dintre cele mai haioase jocuri pe care le puteti juca, in incercarea de a va convinge unul pe altul sa ajungeti sa faceti sex. 

4. Seria de 20 de intrebari sexy

Bagati-va amandoi in pat, complet goi, sub patura. Si puneti-va pe rand cate o intrebare sexy, apoi stabiliti rasplata raspunsului: ori un sarut, ori o atingere, sau chiar mai mult decat atat. Va veti surprinde unul pe altul cu tot felul de raspunsuri condimentate care vor iesi la iveala.
5. Poker sau zaruri pe dezbracate
Jucati cele doua jocuri cu porunci pentru cel care pierde. Nu va opriti decat cand primul dintre voi doi ramane gol pusca.
6. Ametiti-va cu putin alcool
Sa faceti sex usor ametiti de la niste cocktailuri care va fac placere nu este decat o situatie in care va veti distra pe cinste amandoi si veti gusta din plin atat alcoolul, cat si sexul de dupa el.
7. Masaj sau pictura pe corp
Maseaza-ti iubitul pe intreg corpul. Ofera-i un masaj erotic pe care sa nu-l uite vreodata. Foloseste uleiul cu aroma lui preferata si unge-l peste tot.
Pe de alta parte, scoate-ti toate hainele si roaga-l sa te picteze in cele mai intime zone. Amandoi veti gusta din plin aceste activitati.

8. Cititi pasaje dintr-un text erotic si apoi interpretati personajele respective.
Cumparati o colectie de povestioare erotice si cititi-va reciproc dialogurile. Implicati-va, in timp ce cititi, la modul fizic, atingeti-va si sarutati-va.
9. Costumeaza-l
Costumeaza-ti iubitul in chip de… jucarie sexuala! Chiar daca va protesta la inceput, apoi va incepe sa-I placa. Nu uita, din moment ce-l transformi in jucarie sexuala, fa neaparat si sex cu el.
10. Deseneaza-i cu degetele pe corp cuvinte, apoi pune-l sa le ghiceasca.
Pe corpul gol, traseaza cu degetul diferite cuvinte. El va trebui sa ghiceasca ce ai scris. Apoi faceti schimb de roluri. Pentru fiecare raspuns bun, primeste un sarut. Pentru fiecare raspuns gresit, o palma la fund. Sau stabiliti impreuna recompensele si pedepsele.