28 decembrie 2014

Povestea ABC

Vârsta jucătorilor. De la 7 ani în sus

Numărul copiilor . Jocul se joacă cu de la 6 jucători în sus. Potrivit pentru grupuri mari

Obiective. jucătorii îşi dezvoltă imaginatia, gandirea, abilitatea de asociere , învaţă să respecte reguli, abilitati de a lucra in echipa, se distrează.

Spaţiul de joacăîn exterior pe iarba sau in  interior

Materiale necesare. nu sunt necesare. 

Pregătirea jocului. Li se prezintă jucătorilor regulile de joc.

Cum se joacă "Povestea ABC". Jucatorii sunt impartiti pe echipe. La fiecare runda echipele primesc cuvinte. Acestea trebuie sa le scrie formand litere "umane" din cate doua persoane. Se poate juca si cu cronometru sau la final sa fie luate in considerare literele care arata mai bine sau sunt facute original. 


jocuri cu litere, jocuri de cuvinte, jocuri de creatie, sursa imagine textier.ro, jocuri creative, poveste ABC, scri litere, litere, litere umane, texte umane, jocuri de petrecere, jocuri tineri, jocuri de imaginatie, jocuri de creatie, jocuri creative, litere umane, jocuri de la tv, jocuri creative, jocuri cu cuvinte, jocuri fără materiale necesare, jocuri de petrecere, jocuri de interior, jocuri pentru adolescenţi, jocuri pentru tineri, jocuri cu poveşti, jocuri de echipa, jocuri de munca in echipa, munca in echipa, jocuri de teambuilding, jocuri de training, jocuri de lucrat impreuna