2 octombrie 2014

Ingrediente de pizza

rsta jucătorilor. De la 6 ani în sus

Durata: 10  minute

Numărul copiilor . Jocul se joacă de la 2  jucători în sus, potrivit pentru grupuri mici si mari

Obiective: dezvoltarea abilitatilor de a lucra in echipa, sa -si realizeze task-urile intr-un anumit timp oferit la dispozitie, amuzament, destinderea atmosferei

Spaţiul de joacăîn interior sau exterior 

Materiale necesare. hartii albe goale, pixuri si/sau creioane

Pregătirea jocului Li se prezintă participantilor cum se realizeaza cat mai clar.

Cum se joacă  "Ingrediente de pizza". Participantii sunt grupati pe echipe si la start vor trebui sa scrie pe foaie cat mai multe ingrediente din care se face pizza. La final echipa a carei pizza are cele mai multe ingredienta va castiga. 

Binenteles ca pot fi castigatoare si cele mai originale retete de pizza. Participantii nu ar trebui sa se sfiasca si at putea pune si ingrediente mai putin acceptate sau noi :).

De asemenea, intrecerea se poate face si individual dar poate fi mai amuzanta in echipa. Depinde si de cat timp aveti la dispozitie.
sursa foto thecrayonwar.com, întreceri, jocuri şi concursuri, jocuri de petrecere, jocuri de interior şi exterior, jocuri pentru copii de 6 - 9 ani, jocuri cu pix şi hârtie, jocuri distractive, jocuri amuzante, jocuri super de petrecere, jocuri cu pizza, jocuri cu ingrediente de pizza, idei jocuri de petrecere