2 octombrie 2014

Carte de benzi desenate

rsta jucătorilor. De la 4 ani în sus

Durata: 15 -20  minute

Numărul copiilor . Jocul se joacă de la 2  jucători în sus, potrivit pentru grupuri mici 

Obiective: dezvoltarea gandirii, a imaginatiei, a laturii artististice, amuzament, destinderea atmosferei

Spaţiul de joacăîn interior sau exterior 

Materiale necesare. obtional, hartii albe sau colorate goale, pixuri si/sau creioane, lipici (capsator si perforator, poate un snur)

Pregătirea jocului Li se prezintă participantilor cum se realizeaza cat mai clar.

Cum se joacă  "Carte de benzi desenate". Impreuna cu cei mici puteti crea o carte de benzi desenate. Daca sunt prichindei acestea pot sa va dea idei si voi sa le desenati pe foi, dupa care sa le uniti si sa faceti un desen. De asemenea, exista varianta in care desenati diferite situatii iar copiii pot sa se gandeasca la repicile personajelor.

Varianta pentru participanti mai mari de 6 ani. Daca participantii sunt mai mari, fie isi creaza fiecare cartea sa, fie lucreaza in echipe si pot sa aiba cate o tematica. 

Observatii. Puteti merge alaturi de copii la muzeu. Pantru ca vizita sa fie mai interesanta puteti organiza "vanatoare de comoara" in cadrul careea copilul sau copiii sa identifice opere de arta. Cu siguranta nu va veti plictisi.

sursa foto www.editura-art.ro,jocuri creative, jocuri artistice, jocuri de colorat, jocuri de imaginatie, jocuri de gandire creative, jocuri de gandire creativa, jocuri de gandire artistice, activitati creative, activitati prescolari, jocuri idei pentru părinţi, activitati artistice, jocuri de imaginaţie, activitati de colorat, jocuri cu poveşti, jocuri de interior, jocuri si concursuri, jocuri superbe, jocuri pentru scolari, jocuri deosebite, jocuri didactice, jocuri si activitati de interior, activitati plastice,