18 iulie 2013

Invarte sticla - joc de cuplu


Cu siguranta ati jucat la petrecerile aniversare sau in liceu invarte sticla. Aceasta varianta este insa insa mult mai incitanta si care poate  merge mai departe de un sarut.

Materiale necesare: Aveti nevoie de o sticla (poate sa fie chiar sticla din care ati savurat vinul inaite cu o ora. Mai aveti nevoie de un carton sau hartie mare, markers si o foarfeca. 

Pregatiti jocul. Dupa ce ati consumat sticla cu vin la cina, taiati rotund bucata de hartie de doua ori mai mare decat sticla. Impartiti cu markerul hartia in 6 sectiuni in care scrieti fiecare cate o fantezie.

Cum se joaca 'Invarte sticla - joc de cuplu".  In continuare nu va ramane de facut decat sa invartiti sticla ... si sa urmati indicatiile de pe hartie. Este asa de placut....Orice porunca iti cade, trebuie o aplici partenerului tau.



imagine de pe www.deviantart.comjocuri cu sticla, jocuri cu saruturi, jocuri cu imabratisari, jocuri cu  pupaturi, jocuri cu sex, jocuri de Valentin's Dayjocuri eroticejocuri in dormitorjocuri pentru adulţijocuri pentru cuplurijocuri pentru tinerijocuri sexuale, jocuri sexi, jocuri in doi,