31 iulie 2012

Oua colorate si personalizate


Vârsta jucătorilor. De la 5 ani în sus

Durata: 20 minute 

Numărul jucătorilor . Jocul se joacă cu de la 1 jucător în sus.

Obiective. dezvoltarea abilitatilor artistice, atenţiei, invatarea culorilor si a formelor.

Spaţiul. în interior sau exterior

Materiale nececesare. oua crude sau fierte in functie de varsta jucatorilor, markere colorate si cofraje de carton ca si suport.

Pregătirea jocului.  Li se spun jucătorilor regulile de joc.
  
Cum se joacă  " Oua colorate si personalizate”. Atunci cand ramaneti in pana de idei cu activitatile iata o idee nastrusnica de a va pune imaginatia la treaba. Folositi-va de ouale din cofrag si personalizati-le cu ajutorul markerelor colorate. Puteti sa le faceti fete simpatice sau pur si simplu sa le faceti forme si modele frumoase. Iata o metoda simpatica de a petrece  impreuna toata familia. Atentie sa nu le spargeti daca le colorati cand sunt crude.

oua, ou, oua colorate, oua personalizate, fete pe oua, sursa poza facebook, oua pictate, oua cu  markere, fete pe oua, emoticoane pe oua,  oua de colorat, coloram oua, activitati plastice, educatie plastica, jocuri artistice, jocuri pentru copii, jocuri in familie, jocuri in bucatarie, jocuri cu copiii, idei pentru parinti, oua desneate, oua desneate cu markerul, jocuri cu oua, jocuri de pasti, jocuri de interior, activitati artistice, activitati plastice, in familie, jocuri frumoase, jocuri cu mancare, jocuri distractive, jocuri superbe, jocuri pentru fete, jocuri pentru copii de gradinita, jocuri in casa, jocuri de vara, jocuri de primavara, jocuri frumoase, jocuri pe net, ousoare, oua, oua colorate, oua pictate, oua conturate, oua personalizate, egs, marker egs, funny egs, oua fujhny,oua jucause, oua distractive,