13 februarie 2012

Jocuri de Valentines Day la petrecerile de adulţi






imag d p  irinamitrofan.wordpress.com 
inima,
inima franta,
inima zdrobita,
jocuri adulti, jocuri,
jocuri tineri,
jocuri adolescenti,
jocuri ziua indragostitilor,
jocuri valentines day,
jocuri cupluri,
jocuri perechi,
jocuri dragoste,
jocuri iubire
Reuneşte inima zdrobită
Materiale necesare. Jumătăţi de inimi de culori şi forme diferite
Cum se joacă „Reuneşte inima zdrobită”. Acesta este un mare spărgător de gheaţă între jocurile pentru adulţi, în cazul în care oamenii nu se cunosc unul pe celălalt. Înainte de petrecere, inimile mari, roşii trebuie tăiate în două (asiguraţi-vă că modelul este semnificativ diferit de la fiecare jumătate de inimă pentru perechea următoare). Când oaspeţii sosesc la petrecerea de Valentin, împarte-le câte o jumătate din inima tăiată. După ce s-au adunat toţi spune-le să găsească perechea care are cealaltă jumătate de inimă pentru a repara inima zdrobită. Este o modalitate foarte bună de a încuraja oaspeţii să se amestece şi să se cunoască unul pe celălalt.








Scrabble Romantic de Dragoste
Materiale necesare. Veţi avea nevoie de un joc standard de Scrabble.
Cum se joacă „Scrabble Romantic de Dragoste”. Jocul este perfect pentru un cuplu sau două cupluri pentru a juca de Ziua Îndrăgostiţilor. Practic acesta se joacă cu regulile jocului de Scrabble, dar cuvintele care se formează trebuie să fie romantice, legate de această sărbătoare sau romantic interpretabile.



Provocarea lui Cupidon
Materiale necesare. Fise cu intrebari legate de cupluri, sau cumpără cartonaşe gata făcute.
Cum se joacă  „Provocarea lui Cupidon”. În joc perechile concurează pentru a vedea cine se cunosc cel mai bine unii pe alţii. Pe rând, vor răspunde la întrebări scriind sau bifând răspunsul corect, după care se va spune cu voce tare şi se va confirma dacă au răspuns lafel sau nu. Cuplurile care au răspuns corect la cele mai multe întrebări, câştigă.

Pasează cărţile lui Cupidon.
Materiale necesare: câteva cărţi de joc.
Cum se joacă „Pasează cărţile lui Cupidon”. Jucătorii sunt împărţiţi pe echipe şi aşezaţi în şir, unul lângă celălalt. La start jucătorii trebuie să paseze cu buzele o carte sau mai multe cărţi de joc, fără să le bage în gură sau să se ajute de mâini. Truc. Jucătorii trag aer pentru a ţine cartea la gura lor, apoi suflă aer pentru a o trece mai departe. În cazul în care cartea cade, echipa începe din nou. Prima echipă care pasează cartea fără ca aceasta să cadă, câştigă.

Dragostea este oarbă
Materiale necesare: eşarfe pentru toţi jucătorii
Cum se joacă „Dragostea este oarbă” Înainte de joc, bărbaţi şi femei vor fi separaţi şi va fi fiecare legat la ochi. După ce au fost legaţi la ochi, toţi vor fi răspândiţi prin spaţiul de joc la diferite distanţe, folosindu-se şi obstacole dacă e cazul.  La start toată lumea trebuie să încerce să-şi găsească partenerul, fără a vorbi deloc.
Cuplul câştigător este cel a cărui membrii s-au găsit primii. Puteţi să vă jucaţi simplu sau să-l mai complicaţi (cu obstacole, muzică, schimb de haine, etc.).


Dans „romantic”
Materiale necesare: muzică şi bucăţi de pânză sau musama pentru fiecare pereche.
Cum se joacă „Dans „romantic””. La start, fiecare cuplu trebuie să danseze pe câte o bucată de hârtie (ziar, material sau muşama). La fiecare câteva minute (sau după fiecare melodie), îndoiţi pânză / hârtie în jumătate. Cuplu care este în măsură să danseze pe cel mai mic pătrat, fără să depăşească limita spaţiului conferit de material, câştigă premiul.

poza d p  comegetfree.org
dans, romantic dans, dans romantic, dans de valentines day,
dans de ziua indragostitilor, indragostiti, jocuri indradgostiti,
jocuri adolescenti, jocuri tineri, jocuri adulti, jocuri pt adulti,
jocuri pt tineri, couple game, jocuri cupluri, cupluri, perechi,
perechi de tineri, dansuri tineri,
jocuri frumoase, idei jocuri adolescenti, idei jocuri tineri,
idei jocuri valentines day, idei jocuri ziua indragostitilor,
idei jocuri dragobete, dragobete