11 ianuarie 2012

Jucarii pentru bebe la 6 luni



jucarii pentru copii mici, poza de pe squido, jocuri si jucarii pentru sugari, jucarii pentru copii de 6 luni, jucarii pentru pitici, jucarii, jucarii pt prichindei, jucarii pt bebelusi, jucarii bebelusi, bile colorate, cercuri, jucari cu luminite, jucarii cu senyori, jucarii tactile, jucarii senyoriale, jucarii educative, jucarii bebelusi, piscina cu bile, mingi de burete, bureti, jucarii moi, jucarii din cauciuc, jucarii din lemn, cuburi, 
La 6 luni, puiul tau abia invata sa distinga jucariile, dar in acelasi timp se plictiseste foarte repede de micile obiecte. Copiii au totodata tendinta la aceasta varsta sa duca in gura jucariile si sa le manevreze in toate felurile intre manute, motiv pentru care acestea nu trebuie sa prezinte riscuri de inec sau sufocare si nici piese care se descompun.
Asadar, cu ce poti sa-l multumesti pe cel mic?
Piscina cu bile
  • daca ai vazut ca ii place sa se joace in locurile special amenajate din mall-uri si supermarketuri, atunci de ce nu i-ai lua o astfel de piscina gonflabila si acasa? Desigur, va fi mai mica, iar bilele mai putine. Cu toate acestea, micutul va fi incantat sa se "scufunde" in multimea de mingiute colorate, iar pe masura ce va creste va putea sa se joace cu ele in diverse alte moduri. Ai grija ca acestea sa nu fie prea mici si sa fie confectionate dintr-un material cat mai usor, de pilda cauciuc.
Cerculete
  • o jucarie de care si generatiile anterioare s-au bucurat, orice forma pe care pot fi introduse cerculete reprezinta un punct de atractie pentru bebelusii de sase luni. Daca acum va putea doar sa le aseze de aproape si stand in fundulet, mai tarziu va arunca cerculetele de la departare pentru a nimeri suportul.
Tablita cu butoane
  • o tablita sau o masuta cu butoane la apasarea carora se inalta tot felul de cantecele il va incanta pe cel mic. Alege un produs cu cat mai multe melodii, astfel incat puiul tau sa nu se plictiseasca asa repede si sa nu te irite nici pe tine prin repetarea lor la infinit.
Jucarii cu luminite
  • cand atentia puiutului tau deja incepe sa se formeze, este bine sa ii captezi privirea cu tot felul de jucarii cu butoane si beculete.
Mingi si cuburi
  • formele geometrice sunt foarte atractive pentru cei mici. In plus, pot deveni pe parcurs jocuri educationale. Daca jucariile au litere inscriptionate pe ele de pilda pot mai tarziu sa fie un instrument nemaipomenit pentru dezvoltarea vocabularului piticului si invatarea noilor cuvinte.
sursa mami